ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Είχα ένα μωρό στα σκαριά και μόλις είχα επισκεφτεί ένα γραφείο ογκολόγου»

Η συγκινητική ανάρτηση της Μαρία Μενούνος έναν χρόνο μετά την αφαίρεση του όγκου στο πάγκρεας

Ένας χρόνος έχει περάσει από την εγχείρηση που έκανε η Μαρία Μενούνος για την αφαίρεση όγκου που εμφάνισε από καρκίνο στο πάγκρεας, οπότε έκανε μια συγκινητική ανάρτηση για να ευχαριστήσει όσους στάθηκαν δίπλα της.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στο Instagram ένα βίντεο με στιγμιότυπα μέσα από το νοσοκομείο και έγραψε τα εξής στη λεζάντα: 

«Πέρασε επίσημα 1 χρόνος από την επέμβαση στο πάγκρεας. Κοιτάζοντας πίσω (μου φαίνεται σαν να έχει περάσει πολύς καιρός) και βλέποντας τα βίντεο-ημερολόγια, είναι τρελό να βλέπω πού βρίσκομαι τώρα. Τότε ήμουν φοβισμένη. Είχα ένα μωρό στα σκαριά και μόλις είχα επισκεφτεί ένα γραφείο ογκολόγου όπου έμαθα ότι χρειαζόμουν επέμβαση στην κοιλιά. Καρκίνος; Ουάου.

Είχα ένα καταπληκτικό σύστημα υποστήριξης, για το οποίο θα είμαι για πάντα ευγνώμων. Ο Κεβ κοιμόταν στο νοσοκομείο καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας. Την ημέρα, είχα τον μπαμπά μου, την Ντέμι και μερικούς από τους αγαπημένους μου φίλους, την Ρέιτσελ, τον γιατρό (που μου έκανε την ενεργειακή εργασία) και την Tαμάρ που ήρθε αεροπορικώς από τις Μπαχάμες για να είναι μαζί μου. Έχω ευχαριστήσει τους γιατρούς μου σε άλλες αναρτήσεις, αλλά ένα χρόνο μετά πρέπει να βεβαιωθώ ότι ευχαριστώ και τους αγαπημένους μου. Μαζί με την πίστη μου, όλοι αυτοί με βοήθησαν να αποκτήσω το θαύμα της θεραπείας και της μητρότητας. Ευχαριστώ και πάλι. Παραμένω για πάντα ευγνώμων».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by MARIA MENOUNOS (@mariamenounos)

Πηγή: newsbeast

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση