ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εβελίνα Παπούλια: «Ήταν φρίκη για μένα. Γύρναγα σπίτι και έκλαιγα»

Η ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για την κατάθλιψη με την οποία ήρθε αντιμέτωπη

Δέσποινα Άσπρου

Με εξομολογητική διάθεση ήταν η νέα συνέντευξη που παραχώρησε η Εβελίνα Παπαούλια. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός άνοιξε την καρδιά της στον Τάσο Ιορδανίδη και την εκπομπή «Μπαμπά-δες» και μίλησε ανοιχτά για την κατάθλιψη με την οποία ήρθε αντιμέτωπη στο παρελθόν, ενώ αναφέρθηκε και στην αναγνωρισιμότητα που έλαβε από τους «Δύο Ξένους».

Μιλώντας για την περίοδο που πρωταγωνιστούσε στην επιτυχημένη σειρά "Δύο Ξένοι”, είπε: "Ήμασταν όλοι πολύ αγνοί σε αυτό το πράγμα και ήταν φρίκη. Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Επειδή δεν τα έψαχνα τότε, πρέπει να πέρασα μια σοβαρή κατάθλιψη γύρω από αυτό. Έμπαινα στο σπίτι μου και έβγαζα ήχους κλάματος που δεν τους είχα ξανακούσει. Δεν ήθελα, δεν το άντεχα αυτό. Ήταν πολύ δύσκολο".

Σχετικά με την κόρη της, Αφροδίτη Λιάντου είπε: "Η κόρη μου ήρθε τελείως τυχαία γιατί είχα κάνει και μία εγχείρηση και μου είχε πει ο γιατρός ότι αν θέλω να κάνω παιδί, όσο πιο γρήγορα τόσο καλύτερα. Εγώ ήθελα στα 27 να κάνω. Με τον Γιώργο δεν ήμασταν καιρό μαζί. Το είπα πρώτα στον πατέρα μου και μετά στη μητέρα μου και στον σύντροφό μου".

 

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση