ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δώρα Τζαμπάζη: «40 ημέρες χωρίς εσένα» - Η ανάρτησή της για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη

Tο ποίημα που δημοσίευσε στο Instagram και η αφιέρωση στον σύζυγό της που πέθανε τον περασμένο Οκτώβρη

Ο θάνατος του Αλέξανδρου Νικολαΐδη και η ιστορία του για τον άγνωστο αγώνα που έδωσε με σπάνια μορφή καρκίνου ήρθε απρόοπτα για τα μέσα ενημέρωσης και την αθλητική κοινότητα πριν από 40 μέρες.

Η σύζυγός του, Δώρα Τσαμπάζη, τον σκέφτεται συχνά και οι περισσότερες αναρτήσεις της έχουν να κάνουν με τον αθλητή, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 43 ετών τον Οκτώβρη.

40 μέρες μετά την απώλεια του συζύγου της, η Δώρα Τσαμπάζη έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram. Δημοσίευσε ένα από τα πιο γνωστά ποιήματα της Κικής Δημουλά, τον «Πληθυντικό Αριθμό» και στην ανάρτησή της έγραψε: «40 ημέρες χωρίς εσένα».

Δείτε το Instagram story που ανέβασε

 Ο Αλέξανδρος Νικολαϊδης, πάλεψε επί δυο χρόνια με μια εξαιρετικά σπάνια μορφή καρκίνου.

Σε ανάρτησή του στο facebook γράφει για τη σκληρή μάχη που έδωσε με την σπάνια αυτή μορφή καρκίνου. Αναφέρεται στην οικογένειά του, στην πορεία του ως αθλητής και στην πολιτική.

«Βασανίστηκα κι εγώ με τον καρκίνο», αλλά όπως λέει «δύο χρόνια δεν είπα ποτέ "Γιατί σε εμένα";»

Ο σπουδαίος αθλητής που έφυγε σε ηλικία 43 ετών, αναφερόμενος στην σύζυγό του και τα παιδιά του λέει «είχα την τύχη να με αγαπήσει η πιο υπέροχη γυναίκα του κόσμου, το δώρο μου από το Θεό, όπως είναι και το όνομα της, και να αποκτήσουμε μια πανέμορφη οικογένεια. Έτσι και σε αυτή την ατυχία που με βρήκε, είπα ευχαριστώ, που αν αυτό ήταν γραφτό να έρθει στην οικογένειά μου, δεν βρήκε εκείνη ή τα παιδιά μου. Εγώ έπρεπε να το ανέβω αυτό το βουνό, έγω έπρεπε να σηκώσω αυτό το βάρος. Όχι εκείνοι».«Τελευταία επιθυμία μου είναι, τα δύο αυτά μετάλλια, να βγουν σε δημοπρασία και το ποσό που θα συγκεντρωθεί να δοθεί σε δομές για τα παιδιά που θα επιλέξει η οικογένειά μου» καταλήγει η ανάρτησή του.

 ΠΗΓΗ: PROTOTHEMA.GR

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση