ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Χώρισε λίγο πριν από τον γάμο

Η ανακοίνωσή της

Δήμητρα Αλεξανδράκη χώρισε από τον σύντροφό της λίγο καιρό πριν οι δυο τους ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, επισημοποιώντας έτσι τη σχέση τους. Το γνωστό μοντέλο είχε επιλέξει εξαρχής να κρατήσει την προσωπική ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και αυτός είναι και ο λόγος που απέφευγε να δείχνει και να μιλά για τον σύντροφό της σε συνεντεύξεις της.

Πριν από περίπου έναν μήνα η Δήμητρα Αλεξανδράκη είχε γνωστοποιήσει μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» ότι εκείνη και ο σύντροφός της πήραν την ευλογία για τη σχέση τους από τον παπά. Να σημειωθεί πως το μοντέλο είχε δεχτεί πρόταση γάμου από τον πρώην αγαπημένο της και παρά το γεγονός ότι είχαν ξεκινήσει τις ετοιμασίες, ο κορονοϊός ανέτρεψε αρκετές φορές τα σχέδιά τους.

Το τελευταίο διάστημα η Δήμητρα Αλεξανδράκη έχει ερωτηθεί πολλές φορές, είτε από followers είτε από δημοσιογράφους, για την προσωπική ζωή της, με αποτέλεσμα να έχει πιεστεί αρκετά. Η ίδια, λοιπόν, αποφάσισε να ανακοινώσει τον χωρισμό της, απαντώντας στο ερώτημα μιας διαδικτυακής φίλης της κάτω από την τελευταία φωτογραφία της.

 

«Όχι, γιατί χωρίσαμε. Είσαστε ευχαριστημένη κυρία μου; Εγώ χαρά θέλω να δίνω στον κόσμο. Να είστε καλά και σας εύχομαι υγεία και όλες τις ευλογίες του κυρίου. Καλή συνέχεια», ήταν τα λόγια της Δήμητρας Αλεξανδράκη.

Πηγή: faysbook.gr

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση