ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Δεν υπάρχει πιθανότητα συνεργασίας με την Ελένη Μενεγάκη»

Ποιος γνωστός παρουσιαστής έβαλε τέλος στις φήμες;

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής ''Super Κατερίνα'' παραχώρησε ο Θανάσης Πάτρας.

Ο γνωστός παρουσιαστής, ο οποίος τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στο πλευρό της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή ''Mega Καλημέρα'', αναφέρθηκε στα όσα ακούγονται σχετικά με το ενδεχόμενο συνεργασίας του με την Ελένη Μενεγάκη την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Ο Θανάσης Πάτρας έβαλε τέλος στις φήμες, μιλώντας αρχικά για τη συνεργασία του με την Ελεονώρα Μελέτη: «Είναι όλα σε εξαιρετική κατάσταση, θα έχουμε πολύ σύντομα ανακοινώσεις και πιστεύω ότι θα είναι μια εξαιρετικά καλή χρονιά για όλους μας και του χρόνου. Σε λίγες μέρες, πολύ λίγες, θα έχουμε ανακοινώσεις για όλα. Η συνεργασία με την Ελεονώρα Μελέτη είναι εξαιρετική και όχι μόνο με την Ελεονώρα, με όλα τα παιδιά, είναι εξαιρετική συνεργασία και πιστεύω ότι έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας».

Τέλος, ξεκαθάρισε τα πράγματα λέγοντας: «Έχουμε μια εξαιρετική χημεία με την Ελένη Μενεγάκη και το είπαμε κιόλας όταν είχα πάει καλεσμένος. Ότι δηλαδή, αυτό που γράφτηκε κάποια στιγμή, δεν έχει καμία απολύτως βάση, απλώς γράφτηκε. Είναι εξαιρετική η σχέση μας, την αγαπώ, θα πηγαίνω στην εκπομπή, όποτε με φωνάζει, αλλά δεν υπάρχει καμία πιθανότητα συνεργασίας».

 

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση