ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Big Brother - Θέμης: Έτσι «δίκασε» η Άννα Μαρία τους πρώην συμπαίκτες της

Η μεγάλη νικήτρια, όπως φαίνεται, δεν θέλει να έχει καμία σχέση με τους πρώην συμπαίκτες της

Συνέντευξη στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» παραχώρησε πρόσφατα ο πρώην παίκτης του «Big Brother», Θέμης Κανέλλος, αποκαλύπτοντας περιστατικά που μέχρι τώρα δεν γνωρίζαμε για το ριάλιτι.

«Η Άννα Μαρία με έχει μπλοκάρει στο Instagram, όπως νομίζω όλους τους συγκάτοικους αν δεν κάνω λάθος»

«Υπήρχαν κάποια πράγματα που έγιναν, τα οποία θεωρούνταν μη γενόμενα. Δηλαδή, αναφερόταν από τον Big Brother ότι απαγορεύεται να μιλήσουμε γι’ αυτά τα γεγονότα. Δεν έχουν φανεί ποτέ στις κάμερες. Είχαν να κάνουν με πράγματα τα οποία θα μπορούσαν να στείλουν έναν συγκάτοικο μέχρι και σπίτι θα έλεγα», είπε αρχικά.

«Υπήρχαν πράγματα», συνέχισε, «που έγιναν στην πόρτα με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη που την έσπασε, τα οποία δεν φάνηκαν ποτέ στην τηλεόραση».

Ο παίκτης αποκάλυψε, μάλιστα, ότι η μεγάλη νικήτρια και δικηγόρος στο επάγγελμα έχει μπλοκάρει αρκετούς πρώην συμπαίκτες της από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Δεν είναι άγνωστο, άλλωστε, ότι η παίκτρια είχε έρθει σε ρήξη με αρκετούς παίκτες, ενώ οι περισσότεροι την έχουν κατηγορήσει ουκ ολίγες φορές στο δωμάτιο επικοινωνίας.

«Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη με έχει μπλοκάρει στο Instagram, όπως νομίζω όλους τους συγκάτοικους αν δεν κάνω λάθος», ανέφερε συγκερκριμένα ο Θέμης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση