ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
11° Λευκωσία,
04 Δεκεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Big Brother: Η εξομολόγηση της Μαίρης Βαρσάμη για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε στη δουλειά της

«Αν μπορούσα να πω με μια λέξη αυτό που ένιωσα είναι θυμός και σοκ»

τη γραμμή ζωής του Big Brother αυτή την Παρασκευή στο live βρέθηκε σε πρώτο πλάνο… η Μαίρη Βαρσάμη. Η 36χρονη Κολωνακιώτισσα προχώρησε σε μια εξομολόγηση ψυχής για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε στον χώρο εργασίας της.

Η Μαίρη δήλωσε χαρακτηριστικά πως «το 2008 ολοκληρώνω τις σπουδές μου στην διοίκηση επιχειρήσεων. Μια πολύ μεγάλη πολυεθνική μού δίνει την ευκαιρία και με επιλέγει ανάμεσα σε πάρα πολλούς. Η μεγαλύτερη δυσκολία ήταν να είσαι μια γυναίκα νεαρής ηλικίας και να μπορέσεις να κάνεις τη δουλειά σου όσο πιο σωστά γίνεται και να μπορέσουν να σε αντιμετωπίσουν και οι άλλοι με τον ίδιο σεβασμό και να έχεις ίσες ευκαιρίες. Και τις είχα…»

«Ενώ ήμουν πολύ χαρούμενη που ήμουν στην πολυεθνική, αποφασίζω να φύγω και να πάω σε μικρότερες εταιρείες. Βίωσα την παρενόχληση. Πιο συγκεκριμένα, μου ζητήθηκε να αλλάξει ο χώρος εργασίας και να ακολουθήσω τον διευθυντή μου για να δουλέψουμε μόνοι μας. Όχι απλά αρνήθηκα αλλά απευθύνθηκα και σε άλλους ανθρώπους για αυτό. Δυστυχώς τότε δεν εισακούστηκα με αποτέλεσμα να φύγω από την δουλειά και να δηλώσω παραίτηση».

«Αν μπορούσα να πω με μια λέξη αυτό που ένιωσα είναι θυμός και σοκ» πρόσθεσε η παίκτρια του Big Brother.

Πηγή: Protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση