ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βάσαλος για Βαλαβάνη: «Είμαστε ''Σουηδία'', αλλά πόσο πια;»

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος μίλησε για το τηλεοπτικό του μέλλον και για τη φιλία που διατηρεί με την πρώην σύντροφό του, Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Ο πρώην παίκτης του «Survivor» έκανε δηλώσεις στην κάμερα του «Breakfast@star».

Για την ταξιωτική εκπομπή που δήλωσε ο φίλος του, Fipster, ότι θα κάνουν μαζί στο Youtube, ο Κωνσταντίνος Βασάλος ανέφερε: «Μακάρι να είχαμε εκπομπή, δεν έχουμε εκπομπή. Είναι αυτό που είπε και ο Φίλιππος, δε μας θέλουν τα κανάλια, θα το κάνουμε στο Youtube. Δε ξέρω γιατί δε μας θέλουν, μας έχει φάει το κύκλωμα. Αστειεύομαι, θα το κάνουμε εκελι που μπορούμε να το κάνουμε, υπάρχει χώρος και χρόνος για όλους, ο δικός μας χώρος μάλλον είναι στο Youtube. Δεν έχω συμφωνήσει κάτι για την επόμενη σεζόν. Όλα είναι ρευστά. Τόσα χρόνια είμαι με τη Σίσσυ, γιατί να μη δεχτώ να συνεχίσω;».

Σχετικά με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τις δηλώσεις που έκανε ότι «δεν μπορούν να κάνουν στενή κολλητή παρέα», ο πρώην παίκτης του ριάλιτι σχολίασε: «Έχει δίκιο και η Ευρυδίκη που είπε ότι δεν μπορούμε να κάνουμε κολλητή παρέα. Έχουμε μια τυπική φιλική σχέση, αλλά μέχρι εκεί. Δεν είναι λίγο αμήχανο να βγούμε ζευγάρια; Είμαστε Σουηδία με την Ευρυδίκη αλλά πόσο πια; Δηλαδή πάμε Νορβηγία, πιο πάνω πια. Κάνουμε όση παρέα πρέπει να κάνει ένα ζευγάρι που έχει χωρίσει. Ήμασταν έξι χρόνια μαζί, τι θα κάνουμε τώρα; Θα είμαστε τσακωμένοι; Θα βριζόμαστε; Ο καθένας επέλεξε να πάρει έναν δρόμο, η ζωή συνεχίζεται. Το να είμαστε σε κόντρα ή οτιδήποτε δεν νομίζω ότι ωφελεί κάποιον από τους δύο».

Σε ερώτηση για την κατάσταση της προσωπικής τους ζωής αυτήν την περίοδο, ο Κωνσταντίνος Βασάλος δήλωσε: «Έχω ξαναπεί ότι δεν θέλω να μιλάω για τα προσωπικά, γιατί και τα προσωπικά είναι ρευστά. Αύριο - μεθαύριο κάτι συμβαίνει πρέπει να απολογείσαι. Κάνεις παιδί πρέπει να απολογείσαι, παντρεύεσαι πρέπει να απολογείσαι. Δεν παντρεύομαι, θα το μάθετε αν παντρευτώ. Θα καλέσω κάποιους φίλους, γνωστούς και δημοσιογράφους που συμπαθώ και όλοι οι άλλοι θα τα δείτε από τα stories».

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση