ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η τηλεόραση είναι ο πιο βρώμικος χώρος που υπάρχει, είπε ο Άρης Καβατζίκης

''Πάντα οι άνθρωποι που κάθονται δίπλα σου, δεν ξέρεις τι εποφθαλμιούν από σένα''

Στο τηλεοπτικό τοπίο αναφέρθηκε πρόσφατα ο Άρης Καβατζίκης και ανάμεσα σε άλλα, υποστήριξε ότι η «τηλεόραση είναι ο πιο βρώμικος χώρος που υπάρχει».

Μιλώντας στον αέρα της σημερινής εκπομπής του «Πάμε Δανάη», ο ίδιος είπε:  «Θες να πούμε αλήθειες; Ωραία. Κάνω αυτή τη δουλειά 32 χρόνια. Από όλους τους χώρους που έχω περάσει, ραδιόφωνο, περιοδικά, τηλεόραση, η τηλεόραση είναι ο πιο βρώμικος χώρος που υπάρχει. Και εννοώ "βρώμικος" γιατί πάντα οι άνθρωποι που κάθονται δίπλα σου, δεν ξέρεις τι εποφθαλμιούν από σένα, δεν ξέρεις κάθε φορά πως θα γυρίσει να μιλήσει για σένα ένας άνθρωπος της τηλεόρασης…».

Ακολούθως, σημείωσε πως υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός μεταξύ των συνεργατών στα πάνελ, τονίζοντας: «Τα πράγματα στην τηλεόραση είναι τόσο βρώμικα που στα τόσα χρόνια που είμαι σε αυτή τη δουλειά, έχω μάθει ότι άνθρωποι παρέας - δεν θα πω τη λέξη "πάνελ" - διεκδικούν ακόμα και το που θα κάτσουν σε πάνελ και καναπέδες… Βάζουν όρους για το αν θα είναι κοντά στην παρουσιάστρια, δίπλα στη Δέσποινα, μακριά από τον Γιώργο, πόσες φορές θα μιλήσουν και τι θα μου δώσετε για να μην πάω απέναντι. Αυτός είναι βρώμικος χώρος».

«Είναι ένας τόσο τοξικός χώρος, που κάποια στιγμή δεν αντέχεις, θες να μιλήσεις γιατί θα κάνεις μπαμ», πρόσθεσε, σε άλλο σημείο, ο δημοσιογράφος.

Με την σειρά της, η Δανάη Μπάρκα σχολίασε: «Εμείς τα μεγαλοποιούμε. Κι εμείς τώρα κάνουμε μια δουλειά. Ακούμε ότι του χρόνου θα έρθει η Φαίη, ότι μπορεί να πάμε Σαββατοκύριακο, ότι μπορεί να πούμε το δελτίο. Γιατί πρέπει να είναι όλα τόσο κακά; Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει. Κάνουμε μια δουλειά, το θέμα είναι να κάνουμε μια δουλειά με χαρά, να ερχόμαστε με χαρά».

«Το πίσω της τηλεόρασης είναι τοξικό, όχι το προϊόν», κατέληξε ο Άρης Καβατζίκης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση