ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ασημίνα Χατζηανδρέου: Η πρώτη αντίδραση μετά τις δηλώσεις του Ατζούν

«Χωρίς πολλά λόγια..»

Τα πάνω-κάτω έφερε η συνέντευξη, που έδωσε ο Ατζούν Ιλιτζαλί σε τουρκική εκπομπή, η οποία ασχολείται με το τουρκικό Survivor.

Ο Τούρκος παραγωγός μίλησε και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα όσα συνέβησαν με την Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου, τα οποία και οδήγησαν στην απομάκρυνσή τους από το ριάλιτι επιβίωσης. Αυτό που προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση, ήταν η αποκάλυψή του ότι, όταν ερευνήθηκε το τηλέφωνο, δε βρέθηκαν επικοινωνίες!

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Ατζούν: «Έπρεπε να τις απομακρύνουμε από τους άλλους, εξαιτίας της έντασης από τους υπόλοιπους παίκτες. Αλλά, όταν ερευνήσαμε το τηλέφωνο, δε βρήκαμε κάποια επικοινωνία. Μόνο ότι πήρε φαγητό και προσπάθησε να στείλει χρήματα γι' αυτό το φαγητό. Αλλά είναι θέμα, αν μπορεί αυτό να θεωρηθεί επικοινωνία ή όχι..».

Διαβάστε επίσης:

«Βόμβα» από Ατζούν για Κατερίνα Δαλάκα και Ασημίνα Χατζηανδρέου

Μετά από αυτές τις δηλώσεις, η Ασημίνα Χατζηανδρέου μοιράστηκε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, σχολιάζοντας τα όσα βγήκαν στη φόρα.. Σε αυτό το story δημοσίευσε βίντεο με σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Super Κατερίνα», με την πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης να γράφει: «Η αρχή της δικαίωσης. Χωρίς πολλά λόγια».

Ακολουθεί το σχετικό story:

 

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση