ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Βόμβα» από Ατζούν για Κατερίνα Δαλάκα και Ασημίνα Χατζηανδρέου

«Όταν ερευνήσαμε το κινητό...»

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Συνέντευξη σε τουρκική εκπομπή έδωσε ο Ατζούν Ιλιτζαλί.

Ο Τούρκος παραγωγός μίλησε σε εκπομπή που ασχολείται με το τουρκικό Survivor και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα όσα συνέβησαν με την Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου, τα οποία και οδήγησαν στην απομάκρυνσή τους από το ριάλιτι επιβίωσης. Ωστόσο, αυτό που προκάλεσε εντύπωση, ήταν η αποκάλυψή του ότι, όταν ερευνήθηκε το τηλέφωνο, δε βρέθηκαν επικοινωνίες!

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Ατζούν: «Κάναμε meeting στην Αθήνα. Στο ελληνικό Survivor υπήρχε πρόβλημα με την επικοινωνία και προηγουμένως. Ένας παίκτης κάπως είχε μια επικοινωνία εκτός κανόνων. Σε αυτό το meeting ρώτησα τους παίκτες, αν υπάρξει κάτι τέτοιο ξανά, τί θα θέλατε, να γίνει ως τιμωρία. Όλοι είπαν την αποβολή. Και συμφώνησα. Είμαι φίλος με όλους τους. Τους γνωρίζω όλους. Παρουσίασα σχεδόν 30 επεισόδια. Λοιπόν, το Survivor ξεκίνησε και την 4η-5η εβδομάδα υπήρξε ένα περιστατικό με τη Δαλάκα. Όλοι οι παίκτες έκαναν τεράστια φασαρία και είπαν ότι είχαμε κάνει αυτή τη συμφωνία. Φυσικά, είχαμε κάνει αυτή τη συμφωνία. Έπρεπε να απομακρύνουμε τη Δαλάκα και την Ασημίνα. Την αγαπώ πολύ και αυτή. Αυτά τα δύο κορίτσια μαζί, όπως ισχυρίστηκε ο Νίκος. Η Κατερίνα Δαλάκα είναι είναι μια από τις παίκτριες, που είμαστε πιο κοντά. Έπρεπε να τις απομακρύνουμε από τους άλλους, εξαιτίας της έντασης από τους υπόλοιπους παίκτες. Αλλά, όταν ερευνήσαμε το τηλέφωνο, δε βρήκαμε κάποια επικοινωνία. Μόνο ότι πήρε φαγητό και προσπάθησε να στείλει χρήματα γι' αυτό το φαγητό. Αλλά είναι θέμα, αν μπορεί αυτό να θεωρηθεί επικοινωνία ή όχι..».

Εκείνη τη στιγμή, οι Τούρκοι παρουσιαστές της εκπομπής σχολίασαν ότι αυτό δεν είναι επικοινωνία.. Στη συνέχεια ο Ατζούν ανέφερε: «Αλλά εξαιτίας των άλλων παικτών, απομακρύναμε την Κατερίνα Δαλάκα. Εκείνη την στιγμή με τέτοια κατάσταση, συνέβη ο σεισμός (σ.σ. ο φονικός σεισμός στην Τουρκία) και κατέρρευσα, δεν μπορούσα να πάω στον Άγιο Δομίνικο. Επειδή δεν μπορούσα να πάω στον Άγιο Δομίνικο και έμεινα στην Κωνσταντινούπολη, το μυαλό μου ήταν στον σεισμό, ήμουν επικεντρωμένος σε αυτό. Μετά από αρκετές μέρες αποβλήθηκαν.. Σκεφτόμουν να βάλω ξανά το θέμα στο τραπέζι, αλλά καθώς είχαν περάσει οι μέρες, δεν ήταν δυνατόν να επαναφέρω την Κατερίνα Δαλάκα».

Ακολουθεί το σχετικό βίντεο:

 

 

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση