ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Από κρεοπώλης... μοντέλο στις διεθνείς πασαρέλες!

Ποιος είναι ο Ηλίας Αβασκαντήρας, ο hot κρεοπώλης που κατέκτησε την παγκόσμια μόδα;

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Κατάφερε κάτι που για πολλούς μοιάζει ακατόρθωτο, αφού δε συνδυάζει απλά δύο δουλειές, αλλά δύο επαγγέλματα με εντελώς διαφορετικό αντικείμενο. Ο λόγος για τον Ηλία Αβασκαντήρα, τον hot κρεοπώλη που κατέκτησε την παγκόσμια μόδα, αφού εκτός από τη δουλειά του στο κρεοπωλείο είναι εδώ και χρόνια μοντέλο, που συνεργάζεται με διάσημους οίκους..

Όλα ξεκίνησαν όταν ο μικρός Ηλίας ξεκίνησε να βοηθά τον πατέρα του στο κρεοπωλείο της οικογένειας, στο Νέο Ηράκλειο. Στη συνέχεια ασχολ΄ήθηκε κανονικά με το επάγγελμα του κρεοπώλη, αφού από βοηθός του πατέρα του, ανέλαβε την επιχείρηση, όταν εκείνος συνταξιοδοτήθηκε. Πώς προέκυψε όμως το μόντελινγκ; Ο χώρος της μόδας ήταν κάτι που τον ενδιέφερε από μικρό, αφού παρακολουθούσε τις διάφορες τάσεις. Κάπου εκεί στην περίοδο της ενηλικίωσής του άρχισε να γίνεται πιο ενεργός στο Facebook, ποστάροντας φωτογραφίες του από την καθημερινή του ζωή και κάπως έτσι σε ηλικία 18 ετών τράβηξε την προσοχή της booker Κλεοπάτρας Φαρρή από το πρακτορείο Ace Μodels, η οποία του έδειξε νέους δρόμους..

Φωτογραφήσεις, ταξίδια στο εξωτερικό, πασαρέλες μπήκαν πλέον στο πρόγραμμα του Ηλία Αβαντήρα (- μίκρυνε το όνομά του για επαγγελματικούς λόγους-), ο οποίος πλέον έχει ένα πλούσιο βιογραφικό, αφού έχει συνεργαστεί με οίκους όπως ο Armani, ο Hugo Boss, η BSB, η Vogue, ο Ralph Lauren, η Polo κ.α., ενώ έχει φιλοξενηθεί για γνωστά περιοδικά, όπως το GQ και το L’Officiel Hommes.

Τα τελευταία χρόνια έκανε ένα διάλειμμα από το μόντελινγκ, λόγω της πανδημίας, αλλά και επειδή δημιούργησε τη δική του οικογένεια. Ο Ηλίας Αβασκαντήρας είναι παντρεμένος με τη Βάνια Σκαλτσά και έχουν αποκτήσει μία κόρη, ενώ συνεχίζει να τρέχει την επιχείρηση του (κρεοπωλείο).

Ο ίδιος όπως ανέφερε σε συνέντευξή του στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, πιστεύει ότι οι δύο δουλειές μπορούν να συνδυαστούν, το έχει αποδείξει στην πράξη και πλέον έχει στα άμεσα σχέδιά του την επιστροφή του στον χώρο της μόδας, που τόσο αγαπά, χωρίς να αφήσει το μαγαζί του.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση