Beautiful People team
Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!», με αφορμή την τηλεοπτική τους πορεία αλλά και την ανανεωμένη «Super Κατερίνα».
Ο παρουσιαστής ρωτήθηκε για τη σχέση του με την Κατερίνα Καινούργιου μετά το τέλος της συνεργασίας τους ο δημοσιογράφος απάντησε με εμφανή αμηχανία:
«Μου αρέσει πάρα πολύ η κα. Φρόσω Κυριαζή. Μπράβο στην επιλογή, είναι εξαιρετική. Με αγαπάει σαν άνθρωπο… Την ευχαριστώ και εγώ σαν άνθρωπο την αγαπώ πολύ. Δεν κρίνονται οι σχέσεις από ένα "Καλημέρα", μακάρι να συναντηθούμε».
Η Ναταλί Κάκκαβα πήρε αμέσως τον λόγο, θέλοντας να βάλει ένα τέλος στα σενάρια:
«Ο Γρηγόρης αγαπάει την Κατερίνα, για να τελειώνει αυτό το θέμα. Την έχει στην καρδιά του. Ίσως είναι και ο μοναδικός που είναι 25 χρόνια με δύο παρουσιάστριες. Είναι πιστός, δοτικός και αφοσιωμένος και δεν κάνει δημόσιες σχέσεις. Μπορείς να μου επιτρέψεις να μιλήσω, Γρηγόρη;».
Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο






























