ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καινούργιου – Γκουντάρας: Δυο ξένοι στην ίδια εκδήλωση

Δεν αντάλλαξαν κουβέντα– «Η Κατερίνα έκανε λόγο για αχαριστία»

Beautiful People team

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Γρηγόρης Γκουντάρας βρέθηκαν στην ίδια εκδήλωση και δεν αντάλλαξαν ούτε «γεια».

Μάλιστα, η παρουσιάστρια πικράθηκε τόσο πολύ με τη συμπεριφορά του πρώην συνεργάτη της, που μίλησε για αχαριστία σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, Το πρωινό.

Καινούργιου: Η κίνηση του Σιανίδη που μαρτύρησε την εγκυμοσύνη της Η βραδινή εμφάνιση σε εκδήλωση και τα σχόλια – «Το χάιδεμα στην κοιλίτσα, η ρίζα, τι κάνει νιάου νιάου»

«Δεν αντάλλαξαν ούτε κουβέντα. Δεν είπαν ούτε γεια στην εκδήλωση. Ο Γκουντάρας τάχθηκε στην Barking Well. Σε πηγαδάκια στην συγκεκριμένη εκδήλωση η Κατερίνα δεν έκρυψε την πίκρα της, έκανε λόγο για αχαριστία», ανέφερε ο Πάνος Κατσαρίδης.

Με τον Γιώργο Λιάγκα να τονίζει: «Και πόσο μάλλον τώρα που ακούγεται ότι η ίδια βρίσκεται σε μια πόλυ όμορφη φάση της ζωής της».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Lifestyle  |  Gossip  |  Hotnews

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση