ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αλέξης Γεωργούλης: Πληροφορίες για δυο ακόμα καταγγελίες σε βάρος του

Η μία προέρχεται από άνδρα

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Ντόμινο εξελίξεων στην υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη λίγα εικοσιτετράωρα μετά την καταγγελία σε βάρος του γνωστού ηθοποιού και ευωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, από το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Έλενα Χρονοπούλου.

Η καταγγέλλουσα μήνυσε τον Αλέξη Γεωργούλη πριν τρία χρόνια, το 2020, ωστόσο η υπόθεση ήρθε τώρα στο φως, καθώς έγινε γνωστό πως ζητήθηκε η άρση απορρήτου της ευρωκοινοβουλευτικής του ασυλίας και παραίτησης του από την Ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Η υπόθεση φαίνεται πως θα λάβει περαίτερω διαστάσεις, αφού όπως ανέφεραν το πρωί της Τετάρτης (19/04) στην εκπομπή “Πρωινό μας” οι δημοσιογράφοι Άγγελος Βουράκης και Θεοδόσης Πάνου, υπάρχουν πληροφορίες για δυο ακόμα καταγγελίες σε βάρος του Αλέξη Γεωργούλη.

Η μια αφορά γυναίκα η οποία κάνει λόγο για κακοποιητική συμπεριφορά από τον Αλέξη Γεωργούλη, ενώ η άλλη προέρχεται από έναν άνδρα, πρώην συνεργάτη του, ο οποίος κάνει λόγο για άσχημη συμπεριφορά που δέχθηκε από τον Αλέξη Γεωργούλη, την περίοδο που εργαζόταν στο γραφείο του στην Ευρωβουλή.

Υπενθυμίζεται ότι, όπως αναφέρε στην εκπομπή ''Ηappy Day'' η Όλγα Λαφαζάνη, ο Αλέξης Γεωργούλης είναι σε κατάσταση σοκ..

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση