ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άκης Πετρετζίκης: Αυτό είναι το νέο μεγάλο επαγγελματικό βήμα του

Τί μάς ετοιμάζει;

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Άφωνοι έμειναν οι θαυμαστές του Άκη Πετρετζίκη με την είδηση, ότι μπήκε ''λουκέτο'' στα μαγαζιά του σε Αγία Παρασκευή, Σύνταγμα και Γλυφάδα. Τα γνωστά ''Kitchen Lab'' έκλεισαν και η εταιρία του αγαπημένου σεφ, τον οποίο πρωτογνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο Master Chef, μπήκε σε εκκαθάριση.

Ωστόσο, ο γνωστός σεφ φαίνεται ότι προετοιμάζει ήδη το επόμενο επαγγελματικό βήμα του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τη εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα ''Πρωινό'', ο Άκης Πετρετζίκης δημιουργεί ένα πολύ μεγάλο κτήμα δεξιώσεων στα Σπάτα. Συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Μπάκας αποκάλυψε: «Πρόκειται για οικόπεδο 7-8 στρεμμάτων, μέσα στο οποίο θα χτιστούν τρία κτίρια για να μη βρέχεται ο κόσμος όταν γίνονται οι δεξιώσεις γάμου και δύο πλατό. Όλα τα γραφεία του Άκη, που βρίσκονται στην Αγία Παρασκευή θα μεταφερθούν στα Σπάτα, όπου εκεί θα γίνονται και τα γυρίσματα και εκεί θα βρίσκεται και η καινούρια εταιρεία, ''Άκης Πετρετζίκης Ηub''».

Ακολουθεί το σχετικό βίντεο:

Όπως είχε γίνει γνωστό πριν λίγες ημέρες, τα καταστήμα του έτρωγαν πολύ χρόνο και ο Άκης θέλει να περνάει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο γίνεται με τη γυναίκα του και τα παιδιά τους.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση