ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μάνος Δασκαλάκης: Ο πατέρας του σπάει τη σιωπή του

Ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη δήλωσε ότι ο γιος είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση, καθώς ακόμα δεν έχει πιστέψει αυτό που συμβαίνει.

Ηλέκτρα Στασινοπούλου

Ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη σπάει τη σιωπή του και μιλά για την τροπή που έχει πάρει η υπόθεση των θανάτων των τριών εγγονών του, με δεδομένο ότι η νύφη του, Ρούλα Πισπιρίγκου κατηγορείται για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας.

"Εγώ τη στήριζα αυτή τη γυναίκα. Όπως δρούσε, ο τρόπος που το έκανε… δεν το περιμέναμε. Έχουμε σοκαριστεί, θέλουμε δικαίωση για τα παιδιά μας. Δεν με έχουν καλέσει για κατάθεση. Εμείς την αλήθεια θέλουμε" είπε αρχικά στον Alpha. "Είναι ιεροσυλία αυτό που γίνεται τώρα. Βρήκαν το αίμα στο Καραμανδάνειο. Θέλουν να κάνουν εκταφή. Είναι πάρα πολύ αργή η διαδικασία. Θέλουμε να ηρεμήσουμε. Από τη στιγμή που βρέθηκε η ουσία που πήρε το παιδί, δεν πρέπει να τελειώνουμε επιτέλους;" πρόσθεσε. Στη συνέχεια, περιέγραψε πως ο γιος τους είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση. "Ακόμη δεν μπορεί να το πιστέψει. Δεν έχει δουλειά. Δεν μπορεί να κυκλοφορήσει" τόνισε.

Το τρίτο πρόσωπο στον γάμο μοιάζει σατανικά στον Μάνο Δασκαλάκη
Οι αποκαλύψεις για την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα και τη σχέση ανάμεσα στη Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη συνεχίζονται καταιγιστικές, με το τρίτο πρόσωπο στον γάμο τους, τον Γιάννη, να είναι "σατανικά ολόιδιος ο Μάνος" εμφανισιακά κι επίσης πρώην ποδοσφαιριστής και μάλιστα στην ίδια ομάδα. Ειδικότερα, η τηλεοπτική εκπομπή "Πρωινό” του ΑΝΤ1 αποκάλυψε χθες την πραγματική φύση της σχέσης της 33χρονης με το τρίτο πρόσωπο, τον Γιάννη, που όπως φαίνεται έχει αποστομωτική ομοιότητα με τον εν διαστάσει σύζυγο της προφυλακισμένης μητέρας, Μάνο Δασκαλάκη, και να είναι κι αυτός, εξάλλου, πρώην ποδοσφαιριστής, οπως ήταν και ο πατέρας της Τζωρτζίνας, της Μαλένας και της Ίριδας.

"Βρήκαμε τον Γιάννη. Είναι αυτός ο άνθρωπος. Αντιλαμβάνεστε ότι δεν μπορούμε να δείξουμε τη φωτογραφία του. Αν μπορούσαμε, θέλω να σας πω ότι η ομοιότητα με τον Μάνο είναι συγκλονιστική. Θέλω επίσης να σας πω ότι έκαναν το ίδιο πάρεργο, το ίδιο χόμπι, ήταν και οι δύο ποδοσφαιριστές” όπως ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 "Πρωινό”.

"Είναι αναστατωμένος με όλα αυτά που βγαίνουν στη δημοσιότητα, νιώθει άβολα, όμως δεν έχει κάποια σχέση με αυτήν την υπόθεση. Εκείνος ήξερε τον Μάνο, γιατί έπαιζαν μπάλα μαζί και έτσι γνώρισε αργότερα την Ρούλα. Δημιουργήθηκε μια σχέση μεταξύ τους για κάποιο μικρό διάστημα, αλλά όπως μαθαίνω ήταν μετρημένες οι φορές που είχαν βρεθεί. Εκείνος γνώριζε από την Ρούλα ότι είχαν χωρίσει με τον Μάνο. Αυτό του είχε πει. Δεν θέλει να έχει άλλη σχέση με την υπόθεση, γιατί πρέπει να προστατέψει την σημερινή του οικογένεια” όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος, επικαλούμενος μαρτυρία ατόμου από το στενό περιβάλλον του Γιάννη.

"Η σχέση αυτή έγινε πριν από ενάμιση δύο χρόνια, κράτησε λίγους μήνες, αλλά οι συναντήσεις τους ήταν μετρημένες, οι συνευρέσεις τους γινόντουσαν στο διαμέρισμα της σπιτονοικοκυράς. Είναι παντρεμένος, 33 ετών, μοιάζει σατανικά με τον Μάνο” πρόσθεσε η δημοσιογράφος Κέλλυ Χεινωπόρου για το τρίτο πρόσωπο στον γάμο της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη.

 

 

 

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση