ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καρολίνα: Πώς «άδειασε» τον Μάριο Πρίαμο αποχωρώντας

Η αντίδραση της ίδιας και του Μάριου Πρίαμου στο άκουσμα της αποχώρησής της

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Την Καρολίνα Καλύβα είδαμε να αποχωρεί στο χθεσινό επεισόδιο του ''Survivor All Star'', με τον Σπύρο Μαρτίκα, τον Τάκη Καραγκούνια και τoν Γιώργο Ασημακόπουλο να τη γλυτώνουν, τουλάχιστον γι' αυτή τη φορά.

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του κοινού και στο άκουσμά του, η Καρολίνα σηκώθηκε αμέσως όρθια, με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη να την αγκαλιάζει πρώτη από όλους, λέγοντάς της ότι δεν μπορεί να το πιστέψει. Στη συνέχεια, η Καρολίνα αγκάλιασε όλους τους παίκτες της ομάδας της, αλλά και τους αντιπάλους της. Ανάμεσα σ' αυτούς ήταν και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης. Το ειδύλλιό του με την Καρολίνα απασχόλησε αρκετά τις τελευταίες μέρες, ενώ πολλοί πιστεύουν ότι είναι αυτό, που της κόστισε την παραμονή της στο παιχνίδι.

Σχολιάζοντας την αποχώρησή της, η Καρολίνα ανέφερε: «Ήταν ένα σύντομο ταξίδι, αλλά είμαι ευγνώμων που βρέθηκα εδώ ανάμεσα σε αυτά τα πρόσωπα. Παίρνω ωραίες αναμνήσεις, θα της έχω μαζί μου μέχρι και τον τελικό του All Star. Εύχομαι να έχετε κουράγιο όλοι σας. Να είστε ο εαυτός σας. Είμαι πολύ ευγνώμων που βρέθηκα σε αυτό το παιχνίδι. Θα μου λείψουν οι στίβοι μάχης και μετά και τα πρόσωπα που είναι εδώ. Θα ήθελα να φτάσει στον τελικό η Μαριαλένα».

Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι δεν έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον Μάριο Πρίαμο, ''αδειάζοντάς'' τον με αυτόν τον τρόπο. Με τη σειρά του κι εκείνος δεν σχολίασε κάτι ιδιαίτερο για την αποχώρηση της Καρολίνας, λέγοντας απλά: «Πρέπει να προχωρήσεις στο παιχνίδι και δυστυχώς, κάθε ομάδα, είτε οι κόκκινοι, είτε οι μπλε θα αποχωριζόμαστε έναν παίκτη».

Παρολ' αυτά λίγες ώρες πριν το συμβούλιο και την ανακοίνωση της απο΄χωρησής της, ο Μάριος Πρίαμος είχε αναφέρει πως αν αποχωρήσει εκείνη, θα τον πειράξει, γιατί είναι μια κοπέλα με την οποία έχουν έρθει κοντά.. 

 

 

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση