ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έλενα Παπαρίζου: «Έχασα ένα κομμάτι από την καρδιά μου»

Το σπαρακτικό μήνυμα για την απώλειά της

Δέσποινα Άσπρου

Τρομερά δύσκολες είναι οι τελευταίες ημέρες για την Έλενα Παπαρίζου καθώς εκείνη και έχουν βυθιστεί σε πένθος για την απώλεια ενός πολύ αγαπημένου μέλους της οικογένειας, του ξαδέλφου της τραγουδίστριας, Γιάννη.

Τη δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε στις 25/2 μέσα από ανάρτησή του ο αδελφός της τραγουδίστριας, ο Ντίνος Παπαρίζος ενώ την Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου μέσα από μία σπαρακτική της ανάρτηση, η Έλενα Παπαρίζου θέλησε να μιλήσει γι' αυτό.

«Τα λόγια είναι περιττά…. Έχασα ένα κομμάτι από την καρδιά και την ψυχή μου…. τον άγγελο μου… τον Γιάννη μου» έγραψε αρχικά στην ανάρτησή της η αγαπημένη τραγουδίστρια, η οποία συνοδευόταν από μία κοινή της φωτογραφία με τον αγαπημένο της ξάδελφο.
Στην ίδια ανάρτηση συνέχιζε αναφέροντας: «Ένα παλικάρι τόσο πρόσχαρο, ταλαντούχο, κεφάτο και γεμάτο ζωή. Δεν ξέρω πώς θα το διαχειριστώ, αλλά ξέρω ότι ακόμα μου δίνει δύναμη για να είμαι όρθια.

Γιαννάκο μου, όταν έμπαινες σε ένα δωμάτιο φώτιζε το σύμπαν και χαμογελούσε ο τόπος με την υπέροχη ενέργειά σου. Τώρα που ήρθε η ώρα να σε πάρει ο Θεός κοντά του, είμαι σίγουρη ότι δεν έστειλε μόνο έναν άγγελο να σε φέρει κοντά του, αλλά τους έστειλε όλους. Σ’ αγαπώ πολύ και σε ευχαριστώ για όλα όσα μου έχεις δώσει σε αυτή τη ζωή.

Συνήθως δε μου αρέσει να λέω πολλά, αλλά μου αρέσει να τολμώ πολλά. Η οικογένειά μου με έμαθε να αγαπώ και να λέω ευχαριστώ μέχρι εκεί που δε φτάνει. Ωραία είναι να τολμάμε. Κάθε μέρα, και κάθε στιγμή.

Θα ήθελα να σε ευχαριστήσω όλη την ομάδα του λοιμωξιολογικού και αιματολογικού τμήματος στον Ευαγγελισμό, τον κύριο Παπασταμόπουλο, τους γιατρούς και τους νοσηλευτές. Πάντα ευγνώμων. Επίσης να στείλω την αγάπη μου και κουράγιο στους υπόλοιπους ασθενείς που βρέθηκαν δίπλα στον Γιάννη…

Ευχαριστώ επίσης για όλα τα μηνύματα που έχω δεχτεί στα social, αλλά ακόμα και στο προσωπικό μου κινητό.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω όλα τα ΜΜΕ για την αγάπη και το ενδιαφέρον σε αυτό που συνέβη στην οικογένειά μας. Θα ήθελα να παρακαλέσω θερμά να μας αφήσετε να θρηνήσουμε και να τιμήσουμε τον ξάδερφό μου οικογενειακά.

Με εκτίμηση και σεβασμό,
Έλενα».

Δείτε την σχετική φωτογραφία από το παρελθόν που μοιράστηκε η Παπαρίζου:

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση