ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στο νοσοκομείο η Σινέντ Ο' Κόνορ

Μια εβδομάδα μετά την αυτοκτονία του γιου της

Με μία ανάρτησή της στο Twitter, η 55χρονη τραγουδίστρια Σινέντ Ο' Κόνορ, γνωστοποίησε ότι βρίσκεται στο νοσοκομείο και προσπαθεί να ελέγξει την κατάσταση της ψυχικής της υγείας, αφού μετά την αυτοκτονία του γιου της, νιώθει χαμένη.

Μάλιστα, κάποια tweet που ανέβασε, προτού τα σβήσει στη συνέχεια, μαρτυρούν πως οδηγήθηκε εκεί, καθώς είχε αυτοκτονικές τάσεις.

«Δεν έχει νόημα να ζω χωρίς αυτόν. Ό,τι αγγίζω, το καταστρέφω, έμενα μόνο για εκείνον και τώρα εκείνος έφυγε. Κατέστρεψα την οικογένειά μου. Τα παιδιά μου δεν θέλουν να με ξέρουν πλέον», έγραψε χαρακτηριστικά ενώ λίγη ώρα αργότερα, κατευθύνθηκε στο νοσοκομείο.

Στην συνέχεια, πρόσθεσε: «Συγγνώμη που σας αναστάτωσα όλους. Είμαι χαμένη χωρίς το παιδί μου και μισώ τον εαυτό μου. Το νοσοκομείο θα βοηθήσει για λίγο, αλλά θα βρω τον Σέιν. Αυτή είναι απλώς μία καθυστέρηση».

Είναι γνωστό πως εδώ και κάποια χρόνια, η γνωστή τραγουδίστρια αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχικής υγείας. Ωστόσο, η απώλεια του γιου της σίγουρα επιδείνωσε την κατάστασή της και η ίδια χρειάζεται τον χρόνο της για να επανέλθει. Οι γιατροί έκριναν επικίνδυνο το να απομονωθεί και έτσι, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, προκειμένου να ελέγχουν την κατάστασή της.

Η Σινέντ Ο' Κόνορ έχει αποκτήσει ακόμα τρία παιδιά με τον μουσικό Ντόναλ Λάνι, τον Τζέικ, τη Ρουαζάν και τον Γεσούα.

Πηγή: protothema.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση