ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Robert Downey Jr.: Ανάρπαστη η... τσίχλα του!

Δε φαντάζεστε για πόσα χιλιάδες δολάρια πωλείται!

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ είναι από τους πλέον διάσημους και γοητευτικούς ηθοποιούς στον κόσμο, με τον ρόλο του ως ''Iron Man'' να τον κάνει ακόμα πιο αγαπητό και γνωστό.

Από τότε το fan club του έχει μεγαλώσει, με κάποιους από τους θαυμαστές να φτάνουν στα άκρα.. Το γεγονός αυτό φαίνεται, πως εκμεταλλεύτηκαν πωλητές στην ιστοσελίδα eBay, οι οποίοι και έβγαλαν σε δημοπρασία μία... τσίχλα του, με την αρχική προσφορά για την απόκτησή της, να ανέρχεται στις 55.000 δολάρια!

Τη συγκεκριμένη τσίχλα, σύμφωνα με ξένα ΜΜΕ μάσησε ο διάσημος ηθοποιός και στη συνέχεια τοποθέτησε στο αστέρι του φίλου του και σκηνοθέτη Τζόναθαν Κόλια Φαβρό στη Λεωφόρο της Δόξας.

Εκεί, ο Ντάουνι Τζούνιορ έβγαλε λόγο τιμώντας τον συνεργάτη του και με αρκετή δόση χιούμορ, κόλλησε την... τσίχλα του στο αστέρι, κάτι το οποίο καταγράφηκε σε βίντεο από τα τηλεοπτικά συνεργεία που βρίσκονταν εκεί.

Η τσίχλα φέρεται να αποκτήθηκε από τον φερόμενο ως πωλητή, κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής του Hollywood Walk of Fame του σκηνοθέτη, τον περασμένο μήνα και όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, μπορεί να ελεγχθεί για το DNA του Χολιγουντιανού σταρ. Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει αναφορά επί του θέματος..

 

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση