ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μέγκαν Μάρκλ: Ποιον διάσημο ποδοσφαιριστή είχε βάλει στο μάτι

Αποκαλύψεις με αφορμή την στέψη του βασιλιά Κάρολου

Εν’ όψει της στέψης του βασιλιά Κάρολου και κατ’ επέκταση της απουσίας της Μέγκαν Μαρκλ από την τελετή, πολλά ακούγονται και άλλα τόσα γράφονται.

Μεταξύ αυτών, κυκλοφόρησε και ένα παλιό μυστικό της Μέγκαν Μάρκλ, που έχει να κάνει με την προσωπική της ζωή πριν τον πρίγκιπα Χάρι.

Την αποκάλυψη έκανε μια πρώην φίλη της και παρουσιάστρια της βρετανικής τηλεόρασης, η Λίζι Κάντι.

«Εγωίστρια»

Η Λίζι Κάντι χαρακτήρισε την Μέγκαν «εγωίστρια» επειδή δεν θα παραστεί στην επικείμενη στέψη του βασιλιά Καρόλου Γ’.

«Νομίζω ότι η Μέγκαν δεν έρχεται στη στέψη επειδή ξέρει ότι θα την γιουχάρουν, αλλά βάζει τα δικά της συναισθήματα και τις ανησυχίες της για το αν θα την γιουχάρουν πάνω από τα παιδιά της», δήλωσε η 54χρονη παρουσιάστρια στην Daily Mirror.

Η παρουσιάστρια της βρετανικής τηλεόρασης και πρώην φίλη της Μέγκαν, Λίζι Κάντι

Η Κάντι είναι ιδιαίτερα εξοργισμένη με το γεγονός ότι τα δύο παιδιά του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ δεν θα είναι εκεί για τη σπουδαία περίσταση.

«Νομίζω ότι είναι παρωδία που η Λίλιμπετ και ο Άρστι δεν θα είναι στη στέψη του παππού τους», είπε.

«Τι θα τους πουν ο Χάρι και η Μέγκαν όταν μεγαλώσουν; Όταν θα λένε ‘'Γιατί δεν ήμασταν εκεί στην πιο ιστορική στιγμή της βρετανικής ιστορίας; Γιατί δεν ήμασταν σε εκείνο το μπαλκόνι;''» πρόσθεσε η Κάντι.

Η αποκάλυψη για τον ποδοσφαιριστή

Η Κάντι γνώρισε για πρώτη φορά την Μάρκλ το 2013. Οι δύο τους έγιναν φίλες.

Η Μάρκλ φέρεται ότι χρησιμοποίησε την παρουσιάστρια για να έρθει σε επαφή με τον ποδοσφαιριστή Άσλεϊ Κόουλ. Ο Κόουλ τότε ήταν ένα από τα δυνατά χαρτιά της Τσέλσι.

Σε παλιότερες δηλώσεις της η Κάντι είχε πει ότι: «Η Μέγκαν είπε ότι αγαπούσε το Λονδίνο και θα ήθελε έναν Άγγλο σύντροφο, έτσι έπιασα το κινητό μου για να δω ποιον ξέρω που θα ήταν καλός για εκείνη.

Προσπάθησα να της βρω έναν φίλο – ο Άσλεϊ Κόουλ δεν ενδιαφερόταν τόσο – αλλά προσπάθησα να της τα φτιάξω», σημείωσε.

Η Μέγκαν Μαρκλ όμως φέρεται να μην έμαθε και πολύ κολακευτικά πράγματα για τον αθλητή και κυρίως για το γεγονός ότι ήταν άπιστος και έτσι αποφάσισε να μην το προχωρήσει. Άλλωστε και ο ίδιος ο Κόουλ όπως προαναφέραμε δεν ενδιαφερόταν.

Πηγή: in.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Κόσμος  |  Gossip  |  Viral

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση