ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Κέρι Ουάσινγκτον ανακάλυψε ότι ο Ερλ Ουάσινγκτον δεν είναι ο βιολογικός της πατέρας

«Πραγματικά ανέτρεψε τον κόσμο μου»

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Ένα οικογενειακό μυστικό, που σίγουρα δεν περίμενε, έμαθε η Κέρι Ουάσινγκτον, το οποίο και μοιράζεται στα νέα της απομνημονεύματα, «Thicker Than Water».

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρει ότι πρόσφατα έμαθε πως ο πατέρας της, Ερλ Ουάσινγκτον, δεν είναι ο βιολογικός της πατέρας. Αφορμή στάθηκε η ανακοίνωσή της στους γονείς της πριν χρόνια, ότι σχεδίαζε να εμφανιστεί στο «Finding Your Roots» του Χένρι Λουίς Γκέιτς Τζούνιορ, μια σειρά του PBS, όπου οι διασημότητες μαθαίνουν για τους προγόνους τους μέσω τεστ DNA.

Τόσο η μαμά της, Βάλερι όσο και ο μπαμπάς της μίλησαν με τον οικοδεσπότη της εκπομπής, ο οποίος τους συμβούλεψε να μιλήσουν στην κόρη τους πριν γίνει το γύρισμα του επεισοδίου. Στη συνέχεια εκείνοι με ένα γραπτό μήνυμα την κάλεσαν να μιλήσουν από κοντά. Το περιστατικό συνέβη την άνοιξη του 2018, με την Κέρι Ουάσιγκτον να θυμάται ότι αισθάνθηκε ανακούφιση, αφού ένιωθε πως οι γονείς της είχαν μυστικά.

«Όταν πήρα αυτές τις πληροφορίες, είπα "Ω. Τώρα ξέρω την ιστορία μου"» σχολίασε, λέγοντας πως παρέμεινε ψύχραιμη, έκανε πολλές ερωτήσεις, όπως ήταν αναμενόμενο, ενώ ταυτόχρονα προσπάθησε να υποστηρίξει στους γονείς της σε μια σαφώς δύσκολη στιγμή για αυτούς. Η πραγματικότητα ήταν ότι οι γονείς της επέλεξαν να χρησιμοποιήσουν έναν ανώνυμο δότη σπέρματος για να βοηθήσουν στη σύλληψη, μετά από προβλήματα γονιμότητας.

 

«Πραγματικά ανέτρεψε τον κόσμο μου», είπε η Ουάσιγκτον στο νέο τεύχος του αμερικανικού περιοδικού People. Η ηθοποιός πιστεύει ότι αυτό το μυστικό ήταν, που υποσυνείδητα της δημιουργούσε άγχος, προβλήματα αυτοεκτίμησης και ήταν ο λόγος της διατροφικής διαταραχής από την οποία έπασχε στα νιάτα της. Οι νέες πληροφορίες την οδήγησαν να θέλει να πει στον κόσμο την αληθινή της ιστορία, αν και όπως δήλωσε: «Οι γονείς μου δεν ενθουσιάστηκαν που το έγραψα αυτό».

Πλέον η σχε΄ση της με τους γονείς της έχει περάσει σε άλλο επίπεδο, με την Κέρι Ουάσιγκτον να σχολιάζει: «Άρχισα πραγματικά να έχω πολύ περισσότερη αγάπη, συμπόνια και κατανόηση για τους γονείς μου. Η βαθιά βουτιά στην οικογενειακή μας ιστορία με έκανε να μπω στη θέση τους και να σκεφτώ τα πράγματα που έπρεπε να διαχειριστούν και τι πέρασαν και τι θυσίασαν. Και πραγματικά με έκανε να νιώσω πιο κοντά τους».

Τα απομνημονεύματα της Κέρι Ουάσιγκτον θα κυκλοφορήσουν την Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου. 

 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση