ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έφη Θώδη για το Ζάρι: ''Είναι για ανθρώπους που δεν έχουν νοημοσύνη''

Αυτό είναι ένα γατοξέρασμα, μια αηδία, πρόσθεσε

Με αφορμή τη δήλωση της νεαρής τραγουδίστριας ότι το «Γλύκα – γλύκα» είναι τραγούδι της Κέλλυς Κελεκίδου, η Έφη Θώδη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και ανάμεσα σε άλλα,  έκανε την κριτική της στη Μαρίνα Σάττι και το Ζάρι, με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό της Eurovision.

Κατά την διάρκεια των δηλώσεών της δεν δίσταστε να αποδοκιμάσει το τραγούδι και να υποστηρίξει κανείς δεν γνωρίζει τη Μαρίνα Σάττι.

Συγκεκριμένα η τραγουδίστρια δήλωσε: «Θα ήθελε πολύ να είναι σαν το "Γλύκα Γλύκα" το Ζάρι. Να διευκρυνίσουμε γιατί ο κόσμος έχει μυαλό και ξέρει πολύ καλά ποιανού είναι το "Γλύκα Γλύκα". Είναι δικό μου, γράφτηκε μόνο για εμένα. Πρώτη εκτέλεση την έχω κάνει εγώ με τον Γιώργο Δημητρόπουλο στο κλαρίνο. Η μαϊμού, όσο ψηλά και να φτάσει ο πισινός της φαίνεται. Γιατί το είπε αυτό; Δεν μπορώ να καταλάβω. Δεν μπορούσε να πει το όνομά μου; Τι έπαθε δηλαδή; Δεν θα μιλάμε για την ιστορία μας; Γιατί εγώ είμαι μια ιστορία, είτε το θέλουν είτε όχι, είμαι η ιστορία της Ελλάδος. Εγώ δημιούργησα αυτά τα τραγούδια, σε αυτόν τον χώρο και να το πάρουν πολύ καλά χαμπάρι και η Σάττι και όλοι αυτοί που δουλεύουν και δουλεύουν χάρη σε εμένα. Εγώ έβαλα το λαϊκοδημοτικό τραγούδι στα σαλόνια, στον κόσμο και τη νεολαία τη γύρισα στα κλαρίνα».

Ακολούθως, είπε: «Τη Μαρίνα Σάττι δεν την ξέρει ούτε η μάνα της. Και πού πάει με αυτό το ρεζίλι το τραγούδι; Αυτό είναι ένα γατοξέρασμα. Καθόλου δεν μου άρεσε το τραγούδι, για ανθρώπους που δεν έχουν νοημοσύνη. Πού θα πάμε με αυτό; Πάλι θα πληρώσουν οι Έλληνες φορολογούμενοι μια βλακεία, μια αηδία».

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση