ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άντρεα Κυριάκου: «Μου έλειψε η επαφή με το γήπεδο»

Η όμορφη instagrammer αποκαλύπτει τις διαφορές που παρατηρεί στον σύζυγό της από την στιγμή που έγινε μπαμπάς και έπειτα, ενώ μιλά και για τις αλλαγές στη ζωή της.

Σε μια από τις πιο ώριμες περιόδους της ζωής της και έχοντας συνειδητοποιήσει ποια είναι τα σημαντικά της ζωής, η Άντρεα Κυριάκου φωτογραφίθηκε για το νέο digital εξώφυλλο του must και με απόλυτη ειλικρίνεια μίλησε για το lifestyle της αυτή την περίοδο, τις δυσκολίες της μητρότητας και την ευλογία του να ζει τη ζωή της όπως ακριβώς την ονειρεύτηκε. Η ίδια, ανάμεσα σε άλλα, αναφέρθηκε επίσης και στον σύζυγό της, Γιώργο Μερκή, ενώ δεν δίαστασε να αποκαλύψει και το αν της έχει λήψει η επαφή με το γήπεδο.

Κληθείσα να σχολιάσει το πόσο έχει αλλάξει η ζωή και το lifestyle της ως μητέρα δύο παιδιών, η εντυπωσιακή instagrammer και ραδιαφωνική παραγωγός είπε: "Έχουν αλλάξει όλα. Η ζωή μου πλέον περιστρέφεται γύρω από τα παιδιά και τις ανάγκες τους. Ελάχιστος προσωπικός χρόνος. Αλλά χαίρομαι παρά πολύ που έχω την ευλογία να ζω τη ζωή που ονειρεύτηκα. Γιατί η μητρότητα ήταν πάντα ό,τι επιθυμούσα περισσότερο".

Στην συνέχεια και έχοντας δεχτεί την ερώτηση: "Έχεις δηλώσει πως η πρώτη περίοδος μετά τον ερχομό της Μαρίλιας ήταν ιδιαίτερα δύσκολη για εσάς. Τι κράτησες από τις ημέρες εκείνες;", είπε: "Τη δύναμη που κρύβουμε μέσα μας. Εκεί που νομίζεις πως στερεύεις από δυνάμεις, βρίσκεις τεράστια αποθέματα γιατί αντιλαμβάνεσαι πως από εσένα εξαρτώνται τα πιο σημαντικά πλασματάκια στον κόσμο, τα παιδιά σου", στέλνοντας με αυτό τον τρόπο και ένα πολύ όμορφο μήνυμα.

Αναφερόμενη στις διαφορές που παρατήρησε στον σύζυγό της από την στιγμή που έγινε μπαμπάς και έπειτα, η Άντρεα Κυριάκου υποστήριξε: "Άλλαξε παρά πολύ. Είναι η προτεραιότητα του τα παιδιά μας και το δείχνει έμπρακτα. Ο Γιώργος ήταν πάντα δοτικός, αλλά με τα παιδιά μας είναι τόσο τρυφερός, που λιώνω". 

Όσον αφορά στον αν της έχει λείψει η επαφή με το γήπεδο, εξομολογήθηκε: "Δεν το περίμενα, αλλά ναι. Μου έλειψε η μαγεία του να το ζω λες και είμαι εγώ στον αγωνιστικό χώρο. Όταν αγωνιζόταν ο Γιώργος ένιωθα τόσο έντονα τον παλμό του αγώνα. Αυτό είναι κάτι που δε θα ζήσω ποτέ ξανά και το αναπολώ". 

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη εδώ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση