ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
25° Λευκωσία,
19 Οκτωβρίου, 2021
sport fm - listen live

Υψηλά επίπεδα ασφάλειας από το νέο Tucson

Η ασφάλεια είναι υψίστης σημασίας για τη Hyundai, γι’ αυτό και δημιούργησε το νέο πακέτο στο νέο Tucson, χωρίς συμβιβασμούς

autokinito.com.cy

autokinito.com.cy

https://autokinito.com.cy/

facebookinstagram

Το οικογενειακό SUV, με τα καλύτερα συστήματα στην κατηγορία του έγινε για να παρέχει ασφάλεια στους δρόμους, κάνοντας το την πιο δημοφιλή επιλογή.

Σήμερα, τα σύγχρονα αυτοκίνητα είναι εφοδιασμένα με προχωρημένη τεχνολογία που κάνει την οδήγηση πιο ασφαλή παρά ποτέ. Αυτό έφερε ανακούφιση στους γονείς, αφού η ασφάλεια των παιδιών τούς απασχολεί ως θέμα προτεραιότητας. Έτσι, η Hyundai προχώρησε με την εφαρμογή νέων συστημάτων ασφαλείας για να κάνει τα ταξίδια πιο άνετα.

Το νέο Tucson εξοπλίστηκε με σύστημα 7 αερόσακων, με την προσθήκη ενός στο κέντρο πλάγια της πρώτης σειράς. Αυτό αποτρέπει τους επιβάτες από του να κτυπά ο ένας στον άλλο σε περίπτωση σύγκρουσης. Ταυτόχρονα, ενεργοποιείται το Φρένο Πολλαπλής Σύγκρουσης για να μειώσει τον κίνδυνο συνεχόμενων συγκρούσεων.

Με ένα συνδυασμό από αισθητήρες, κάμερες και ραντάρ σε όλο το αυτοκίνητο, που εντοπίζουν τυχόν εμπόδια και αποτρέπουν συγκρούσεις, οι επιβάτες βρίσκονται σε ασφαλή χέρια. Επιπρόσθετα, οι οδηγοί έχουν πια περισσότερα βοηθήματα για ανίχνευση του περιβάλλοντος στο δρόμο.

Ο εξοπλισμός Hyundai Smart Sense υποβοηθά τον οδηγό και προστατεύει τους επιβάτες. Προτεραιότητα του Tucson είναι η άνεση και ασφάλεια των επιβατών, μέσα από τα τελευταίας τεχνολογίας συστήματα υποβοήθησης, τα οποία αυτόματα ρυθμίζουν την ταχύτητα του οχήματος και τη συμπεριφορά του τιμονιού, βελτιώνοντας το κράτημα στο δρόμο και την ποιότητα οδήγησης γενικά.

Με τα συστήματα Προειδοποίησης Ασφαλούς Εξόδου (Safe Exit Warning – SEW) ή Συναγερμού Πίσω Επιβάτη (Rear Occupant Alert – ROA), το νέο Tucson φροντίζει ιδιαίτερα για την ασφάλεια των παιδιών και άλλων επιβατών στα πίσω καθίσματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

autokinito.com.cy

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

Έτοιμο για αγώνες το Land Rover Defender

Έτοιμο για αγώνες το Land Rover Defender

Η Bowler Motors είναι μια παγκοσμίου φήμης εταιρεία που εξειδικεύεται στην προετοιμασία αυτοκινήτων για αγώνες εκτός δρόμου ...
autokinito.com.cy
 |  AUTO
Sold Out η Alfa Romeo Giulia GTA

Sold Out η Alfa Romeo Giulia GTA

Ολοκληρώθηκε η διαθεσιμότητα της νέας συλλεκτικής Alfa Romeo Giulia GTA
autokinito.com.cy
 |  AUTO