ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
19° Λευκωσία,
17 Μαΐου, 2022
sport fm - listen live

Χέλμουτ Μάρκο: «Ντροπή! Στη Mercedes δεν ξέρουν να χάνουν»

Ο σύμβουλος της Red Bull κατακεραύνωσε τους αντιπάλους για τη στάση τους

Ο Χέλμουτ Μάρκο, σύμβουλος στη Red Bull, κατακεραύνωσε την Mercedes για τις αντιδράσεις και τις ενστάσεις της μετά το πρωτάθλημα του Μαξ Φερστάπεν.

Απαράδεκτες και ντροπιαστικές θεωρεί τις αντιδράσεις και τις ενστάσεις που έκανε η Mercedes για τη νίκη που χάρισε στον Μαξ Φερστάπεν το πρωτάθλημα ο Χέλμουτ Μάρκο. Ο σύμβουλος της Red Bull κατακεραύνωσε τους αντιπάλους για τη στάση τους.

«Στη Mercedes δεν ξέρουν να χάνουν. Είναι ντροπή! Αν κάνεις τέτοιες διαμαρτυρίες και ενστάσεις, αυτό δείχνεις. Καταφέραμε να σπάσουμε την κυριαρχία τους με ένα νέο παιδί και μια καινούρια ομάδα. Είναι ντροπιαστικό και αηδιαστικό αυτό που έκαναν μετά τον αγώνα. Εμείς είμαστε νικητές, οι κανόνες πρέπει να είναι απλοί και το πρώτο μέλημα όλων θα πρέπει να είναι να τρέχουν τα αυτοκίνητα», τόνισε ο 78χρονος Αυστριακός με αφορμή τις αντιδράσεις της Mercedes για την αποχώρηση του αυτοκινήτου ασφαλείας πριν τον τελευταίο γύρο στο Grand Prix του Άμπου Ντάμπι.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

Brembo: Αυτά είναι τα φρένα της F1 2022

Brembo: Αυτά είναι τα φρένα της F1 2022

Ο Όμιλος Brembo έχει δημιουργήσει τα νέα προσαρμοσμένα συστήματα πέδησης για κάθε ομάδα και είναι ο προμηθευτής των περισσότερων ...
autokinito.com.cy
 |  AUTO