ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χαμόγελα στην Ferrari μετά το GP Ισπανίας

Aισθητή η βελτίωση απόδοσης

Ο αγώνας στο Circuit de Catalunya ήταν ιδιαίτερα συναρπαστικός, καθώς απολαύσαμε μάχες σε όλες τις θέσεις. Από την εκκίνηση, έως το τέλος, τα προσπεράσματα και οι στρατηγικές είχαν τον κυρίαρχο ρόλο σε μια πίστα που δεν μας το συνηθίζει.

Η Ferrari έφερε νέες αναβαθμίσεις στο GP Ισπανίας, οι οποίες όπως φάνηκε από την εικόνα της, βελτίωσαν την SF21. Το 2021 η ομάδα δίνει μια μεγάλη μάχη για την 3η θέση απέναντι στην McLaren, την οποία κέρδισε στα ίσα σε κατατακτήριες και αγώνα.

Ο Σαρλ Λεκλέρ έκανε μια τρομερή εκκίνηση και μαχόταν για πολλούς γύρους για το βάθρο. Μπορεί στο τέλος να αρκέστηκε στην 4η θέση, αλλά συνολικά ήταν πολύ χαρούμενος με την απόδοση του.

«Κάναμε ως ομάδα εξαιρετική δουλειά και όλα πήγαν τέλεια. Ήταν ένας πάρα πολύ καλός αγώνας. Έχουμε κάνει τεράστια απόδοση σε σχέση με πέρυσι. Αξίζουν τα εύσημα σε όλους όσους εργάζονται σκληρά πίσω στο Maranello. Ήμασταν πολύ δυνατοί στο τεχνικό τελευταίο κομμάτι και ελπίζω να είναι ένα καλό σημάδι για το Μονακό. Έχουμε από την αρχή της σεζόν καλή ταχύτητα στις αργές στροφές και προσεύχομαι να παραμείνει αυτό. Στον αγώνα έκανα μια πολύ καλή εκκίνηση, είχαμε πολύ καλό ρυθμό και με τη μαλακή, αλλά και με τη μεσαία γόμα ελαστικών. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί ξέρω πως έχουμε κάνει πολύ καλή δουλειά».

Ο Κάρλος Σάινθ ολοκλήρωσε τον αγώνα στην 7η θέση, όμως είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον ρυθμό του.

«Το μονοθέσιο είχε πολύ καλή ισορροπία και τα ελαστικά λειτουργούσαν εξαιρετικά. Δεν είμαι όμως ιδιαίτερα ικανοποιημένος με την 7η θέση. Η στρατηγική μας δούλεψε καλά όμως και μαζέψαμε σημαντικούς βαθμούς για το Πρωτάθλημα».

Ο ευχαριστημένος Μπινότο
Ο επικεφαλής της ομάδας, Ματία Μπινότο, μίλησε για το αποτέλεσμα της Ferrari στην Ισπανία αλλά και τους οδηγούς του.

«Πολύ θετικό το αποτέλεσμα μας και ολοκληρώσαμε τον στόχο που ήταν να κλείσουμε τη διαφορά από τους μπροστά μας. Ο Σαρλ έκανε έναν τρομερό αγώνα και ήταν πολύ επιθετικός. Ο Κάρλος έχασε θέσεις στην εκκίνηση και αυτό τον περιόρισε. Φεύγουμε από την Ισπανία γνωρίζοντας πως έχουμε κάνει ένα τεράστιο βήμα σε σχέση με το 2020. Έχουμε όμως πολλή δουλειά μπροστά μας ώστε να επιστρέψουμε την Ferrari στην κορυφή».

Πηγή: gazetta.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

Το WRC θέλει αγώνα στις ΗΠΑ

Το WRC θέλει αγώνα στις ΗΠΑ

Στοχεύει να επεκταθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες με έναν μη-πρωταθληματικό αγώνα το 2022 να είναι η αρχή
 |  AUTO