ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χάμιλτον: «Το 2019 ήταν η καλύτερη σεζόν»

Βαρυσήμαντη δήλωση

Ακόμη ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Οδηγών για τον Λιούις Χάμιλτον και ένα κατασκευαστών, για τη Mercedes, έφερε το 2019. Η σεζόν που ολοκληρώθηκε, είχε κάποιες αδυναμίες σύμφωνα με τον Βρετανό οδηγό, ωστόσο κατέληξε στο να είναι η καλύτερη της καριέρας του, όπως ο ίδιος δηλώνει.

«Στην αρχή το αυτοκίνητο είχε κάποια θέματα. Δεν μπορούσαμε να κρατάμε το ρυθμό που θέλουμε Δεν ήταν τόσο καλά. Μετά, πήγαμε στον πρώτο αγώνα και πήραμε εξαιρετικά αποτελέσματα. Μπορώ να πω ότι ήταν η καλύτερη χρονιά σε ολόκληρη την καριέρα μου. Κυρίως λόγω των επιρροών που είχα από εξωτερικούς παράγοντες.

Νομίζω ότι αυτός ήταν πραγματικά ο λόγος που έκανε τη φετινή σεζόν την καλύτερη. Στις κατατακτήριες φέτος δεν ήμασταν τόσο δυνατοί, ακόμη κι έτσι όμως παίρναμε καλές θέσεις. Στην κορυφαία τριάδα αρκετά συχνά και μερικές φορές χωρίζαμε τις δύο Ferrari παρά τη διαφορά ισχύος που είχαμε» είπε ο Λιούις Χάμιλτον.

Πηγή: gazzetta.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
F1

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

H Zenvo TSR-S εν δράσει (vid)

H Zenvo TSR-S εν δράσει (vid)

Η εταιρεία από τη Δανία έδωσε σε μερικούς τυχερούς την ευκαιρία να βιώσουν την εμπειρία οδήγησης της TSR-S
 |  AUTO
Το Ford Bronco και σε έκδοση ST

Το Ford Bronco και σε έκδοση ST

Η παρουσίασή του αναμενόταν μέσα στο Μάρτιο όμως οι δραματικές παγκόσμιες εξελίξεις φαίνεται πως ανάγκασαν στην αναβολή ...
 |  AUTO
<