ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το αυτόματο ξεπαρκάρισμα εξέθεσε την Tesla

Με τρακαρίσματα ξεκίνησε την πορεία του το Smart Summon

 

Όποιος ιδιοκτήτης Tesla είχε επιλέξει από τον προαιρετικό εξοπλισμό του αυτοκινήτου του το σύστημα πλήρως αυτόνομης οδήγησης, με το πιο πρόσφατο update στο software του οχήματος, απέκτησε και το Smart Summon. Το εν λόγω σύστημα βοηθά στην καθημερινότητα και ελέγχει το Tesla μέσα από το τηλέφωνο.

Αυτό που κάνει είναι να «φωνάζει» το αυτοκίνητο όταν είναι παρκαρισμένο σε κάποιο πάρκινγκ και αυτό από μόνο του, έρχεται να βρει τον οδηγό! 

Ουσιαστικά χρησιμοποιεί τον εξοπλισμό για την αυτόνομη οδήγηση και αντιλαμβάνεται τον χώρο, οπότε μπορεί να κινηθεί σε αυτόν.

Το πρόβλημα σε όλη αυτή την ιστορία είναι ότι το σύστημα δεν δούλεψε όπως θα έπρεπε. Ήδη έχουν αναφερθεί τρακαρίσματα ενώ το Tesla κινείται μόνο του μέσα στο πάρκινγκ, όπως και πολλές παρεκτροπές πορείας που παραλίγο να εξελιχθούν σε τρακάρισμα!

Κάποια, αναφέρουν ότι το αυτοκίνητο υπολόγισε λάθος το χώρο και έπεσε πάνω σε κάποιο άλλο, ενώ σε μια περίπτωση, το Tesla έπεσε πάνω σε ένα Lexus που έκανε όπισθεν. Αν υπήρχε οδηγός, το πιθανότερο θα ήταν να ειχε αποφευχθεί το ατύχημα, όπως με το Smart Summon, δεν αποφεύχθηκε. Δείτε στο βίντεο παρακάτω πως λειτουργεί το σύστημα:

Πηγή: gazzetta.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

X