ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θετικός στον κορονοϊό ο Σαρλ Λεκλέρ

Ο πέμπτος οδηγός της Formula 1 που διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό είναι ο Σαρλ Λεκλέρ και μέχρι στιγμής, ο ιός του έχει προκαλέσει ήπια συμπτώματα.

Κατά τη διάρκεια των διακοπών του στο Ντουμπάι, ο Σαρλ Λεκλέρ έμαθε ότι ήρθε σε επαφή με ένα επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού και αποφάσισε να κάνει τεστ, το οποίο βγήκε θετικός. Έτσι γίνεται ο πέμπτος οδηγός της Formula 1 που κολλάει τον ιό, ενώ το επιβεβαίωσε και ο ίδιος μέσα από τους λογαριασμούς του στα social media.

Ο Μονεγάσκος οδηγός της Ferrari βρίσκεται σε περιορισμό, πάντα σε συνεννόηση με τους γιατρούς της ομάδας που του δίνουν οδηγίες. Βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι του στο Μονακό και δήλωσε, ότι ενημέρωσε όλους όσους ήρθε σε επαφή, ύστερα από τη συνάντησή του με το επιβεβαιωμένο κρούσμα που κόλλησε και τον ίδιο.

«Αισθάνομαι καλά και έχω μόνο ήπια συμπτώματα από τον κορονοϊό. Θα μείνω σε απομόνωση στο σπίτι μου στο Μονακό, σύμφωνα με τους κανόνες που έχουν επιβάλλει οι τοπικές αρμόδιες αρχές υγείας. Να προσέχετε και να μείνετε ασφαλείς» ήταν το μήνυμα που έδωσε ο Σαρλ Λεκλέρ μέσα από τους λογαριασμούς του στα social media.

Πηγή: gazzetta.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

Αυτό είναι το Hummer της Kia

Αυτό είναι το Hummer της Kia

Παρουσίασε δύο πρωτότυπα στο International Defence Exhibition & Conference (IDEX) του 2021 στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
 |  AUTO
X