ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Tesla Model S της αστυνομίας έμεινε από ρεύμα σε καταδίωξη! (vid)

Η μπαταρία του ηλεκτρικού αυτοκινήτου δεν ήταν πλήρως φορτισμένη

Στο Φρέμοντ της Καλιφόρνια, η τοπική αστυνομία έχει προσθέσει στο στόλο της ένα ηλεκτρικό Tesla Model S, που χρησιμοποιείται κανονικά ως περιπολικό. Το αυτοκίνητο έφτασε στα χέρια των αρχών μέσω ενός πιλοτικού προγράμματος και μέχρι σήμερα, όλα κυλούσαν ομαλά, μέχρι που χρειάστηκε να γίνει μια καταδίωξη. Σε κανονικές συνθήκες η καταδίωξη θα είναι ολοκληρωθεί μια χαρά, όμως ένας αστυνομικός ξέχασε να βάλει το Tesla για φόρτιση.

Όταν το πήρε ο άλλος αστυνομικός για να βγει στο δρόμο η μπαταρία του ήταν σε πολύ χαμηλότερο επίπεδο από το προβλεπόμενο και σαν να μην έφτανε αυτό, προέκυψε και μια καταδίωξη! Οι ταχύτητες που αναπτύχθηκαν έφτασαν κοντά στα 200 χλμ./ώρα και τότε ο αστυνομικός ενημέρωσε για την κατάσταση φόρτισης της μπαταρίας.

Σύμφωνα με την ένδειξη στο καντράν το Tesla είχε να κάνει ακόμη περίπου 10 χιλιόμετρα και κάλεσε ενισχύσεις ώστε να μη χάσει το αυτοκίνητο που καταδίωκε, όμως τελικά δεν πρόλαβαν και κατάφερε να ξεφύγει. Λίγο μετά ωστόσο, το αυτοκίνητο βρέθηκε τρακαρισμένο και πεταμένο μέσα σε κάτι θάμνους. Ο οδηγός του, άφαντος όμως! Ο αστυνομικός από την άλλη, έψαχνε να βρει πρίζα για να φορτίσει το Tesla και να καταφέρει να το γυρίσει στο τμήμα.

Πηγή: gazzetta.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

X