ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στο τιμόνι της McLaren μέχρι το 2026 ο Όσκαρ Πιάστρι!

Ανακοίνωση από την McLaren

Πίσω από το τιμόνι της McLaren θα παραμείνει για - τουλάχιστον - τρία ακόμη χρόνια ο Όσκαρ Πιάστρι!

Στην παρθενική του σεζόν στη Formula 1, ο 22χρονος Αυστραλός πιλότος έχει εντυπωσιάσει άπαντες με τις εμφανίσεις του σε αυτές τα πρώτα 15 Grand Priχ της χρονιάς, με αποτέλεσμα να θεωρείται - και όχι άδικα - ως ένα από τα μεγαλύτερα και ανερχόμενα αστέρια της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού!

Το συμβόλαιό του με την βρετανική ομάδα είχε ισχύ μέχρι το 2024, όμως οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία για επέκταση της συνεργασίας τους για ακόμη δύο χρόνια και μέχρι το τέλος του 2026!

Κάπως έτσι, η McLaren «έδεσε» ένα εξαιρετικά νεανικό και άκρως ελπιδοφόρο δίδυμο, αφού, πέραν του Πιάστρι και ο Λάντο Νόρις δεσμεύεται με πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας!

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα παραμείνω στην ομάδα της McLaren για πολλά χρόνια ακόμα. Θέλω να παλεύω για τις πρώτες θέσεις της κατάταξης και είμαι ενθουσιασμένος με το όραμα της ομάδας. Νιώθω σαν στο σπίτι μου ήδη με τις φιλίες που έχω κάνει και με το πώς με υποδέχθηκαν. Η αφοσίωση της ομάδας με κάνει να νιώθω πολύτιμος και η επιθυμία της ομάδας να είμαι μέλος της μακροπρόθεσμα έκανε την απόφασή μου πιο εύκολη», δήλωσε ο Όσκαρ Πιάστρι αμέσως μετά την επισημοποίηση της ανανέωσης του συμβολαίου.

Πηγή: sportfm.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Auto: Τελευταία Ενημέρωση