ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ράσελ: «Η πίστα της Τουρκίας δεν αρμόζει στη Formula 1»

Ο δε Λιούις Χάμιλτον τη χαρακτήρησε «σκ*τά με Σ κεφαλαίο»

Στον αγώνα της Τουρκίας ασχοληθήκαμε κυρίως με τον Λιούις Χάμιλτον, τη νίκη του και την κατάκτηση του έβδομου πρωταθλήματος οδηγών στην καριέρα του, ισοφαρίζοντας τον Μίκαελ Σουμάχερ. Ωστόσο τα προβλήματα που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά και στις προηγούμενες ημέρες στις δοκιμές, ήταν πολλά.

Η άσφαλτος στην πίστα της Τουρκίας δεν έδινε την απαραίτητη πρόσφυση στα ελαστικά των οδηγών. Οι περισσότεροι έκαναν παράπονα και όλοι αντιμετώπισαν θέματα μειωμένης πρόσφυσης. Ο Λιούις Χάμιλτον τη χαρακτήρησε «σκ*τά με Σ κεφαλαίο» και από ότι φαίνεται, όλοι συμφωνούν μαζί του. Ο Τζορτζ Ράσελ της Williams, επίσης.

«Απόλαυση για τον θεατή, λοταρία για εμάς»

«Οι χρόνοι άλλαζαν κατά δύο με τρία δευτερόλεπτα ανά γύρο, ανάλογα με το αν τα ελαστικά σου δούλευαν ή όχι. Είναι απίστευτο. Αυτό το τριήμερο δεν αρμόζει στη Formula 1. Είμαι σίγουρος ότι το θέαμα ήταν απολαυστικό. Θα μου άρεσε πάρα πολύ να το βλέπω από τον καναπέ μου στο σπίτι, αλλά για εμάς που τρέχουμε εδώ είναι... λοταρία το αν θα τα καταφέρουμε. Λατρεύω να οδηγώ στο βρεγμένο αλλά αυτό εδώ ήταν κάτι το εντελώς διαφορετικό.

Ήταν πολύ ενοχλητικό που δεν μπορέσαμε να απολαύσουμε αυτή τη φανταστική κατά τα άλλα πίστα. Όλοι ήταν ενθουσιασμένοι που θα ερχόμασταν εδώ. Άκουσα ότι όλα έπρεπε να γίνουν την τελευταία στιγμή. Οι Τούρκοι διοργανωτές είχαν λίγο χρόνο στη διάθεσή τους για να καταφέρουν να τα φτιάξουν όλα στην ώρα τους και έμαθα ότι ταλαιπωρήθηκαν από τις κακές καιρικές συνθήκες των τελευταίων μηνών» είπε ο Τζορτζ Ράσελ.

Πηγή: gazzetta.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Auto: Τελευταία Ενημέρωση