ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πρώτο υβριδικό μοντέλο για το υπερπολυτελές Mercedes-Maybach

autokinito.com.cy

autokinito.com.cy

https://autokinito.com.cy/

facebookinstagram

Η Mercedes-Maybach έχει θεωρηθεί ως το σημείο αναφοράς για την πολυτέλεια, το στυλ και το κύρος της αυτοκινητοβιομηχανίας από τότε που οι Wilhelm και Karl Maybach άρχισαν να κατασκευάζουν αυτοκίνητα το 1921.

Στόχος τους ήταν να δημιουργήσουν «τα καλύτερα από τα καλύτερα». Μια φιλοδοξία που συνεχίζει να χαρακτηρίζει τη μοναδική αύρα της Mercedes-Maybach μέχρι σήμερα. Η θρυλική μάρκα ανακαλύπτει συνεχώς τον εαυτό της για να ξεπεράσει τις υψηλότερες προσδοκίες του αρχικού της στόχου. Πρέπει να σημειωθεί πως η τρέχουσα Mercedes-Maybach S-Class έχει σταθερά αυξανόμενη ζήτηση από την κυκλοφορία της στην αγορά το 2021.

«Με το πρώτο μας plug-in υβριδικό μοντέλο συνδυάζουμε την εμπειρία πολυτέλειας, που χαρακτηρίζει τη Maybach, με την οδήγηση χωρίς εκπομπές ρύπων όταν βρίσκεστε σε ηλεκτρική λειτουργία. Η Mercedes-Maybach S 580 e αντιπροσωπεύει ένα κομβικό βήμα στη μετατροπή της κληρονομιάς μας σε ένα ηλεκτρικό μέλλον», δήλωσε ο Daniel Lescow, επικεφαλής της Mercedes‑Maybach στον Όμιλο Mercedes‑Benz AG.

Η Mercedes-Maybach S 580 e ανοίγει μια ακόμα πιο εντυπωσιακή εμπειρία για τον οδηγό και τους επιβάτες της. Στην αμιγώς ηλεκτρική λειτουργία οδήγησης, το ήδη εξαιρετικά αθόρυβο εσωτερικό γίνεται ακόμα πιο αθόρυβο. Τα ειδικά ηλεκτρικά της χαρακτηριστικά ενσωματώνονται διακριτικά με την τυπική τεχνογνωσία της Maybach – όπως η κρυφή υποδοχή φόρτισης στην αριστερή πλευρά του οχήματος και τα μπλε χρώματα στους προβολείς ή η κατάσταση φόρτισης της μπαταρίας στον πίνακα οργάνων.

Mercedes-Maybach führt sein erstes Modell mit Plug-in-Hybridantrieb einMercedes-Maybach plug-in hybrid model mercedes cyprus cic

Η βάση της υβριδικής κίνησης είναι ένας εξαιρετικά αποδοτικός εν σειρά εξακύλινδρος κινητήρας της τρέχουσας γενιάς βενζινοκινητήρων Mercedes-Benz, που συνδυάζει ισχυρή απόδοση 367 ίππων με χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές καυσαερίων. Μια συνδυασμένη ισχύς συστήματος της τάξης των 510 ίππων και μέγιστη ροπή 750 Nm εγγυάται ανώτερη απόδοση. Η μέγιστη ροπή του ηλεκτροκινητήρα των 440 Nm είναι διαθέσιμη αμέσως από την πρώτη περιστροφή του κινητήρα, με αποτέλεσμα γρήγορη επιτάχυνση και δυναμικό χειρισμό με τη Mercedes-Maybach S 580 e να επιταχύνει από 0-100 km/h σε 5,1 δευτερόλεπτα.

Ένας φορτιστής 11 kW τοποθετείται στο βασικό εξοπλισμό για τριφασική φόρτιση από το δίκτυο AC. Προαιρετικά διατίθεται φορτιστής DC 60 kW για γρήγορη φόρτιση με συνεχές ρεύμα, ενώ ακόμη και όταν η μπαταρία είναι σχεδόν άδεια, μπορεί να επιτευχθεί πλήρης φόρτιση σε περίπου 30 λεπτά χρησιμοποιώντας τον φορτιστή γρήγορης φόρτισης.

 

 

Auto: Τελευταία Ενημέρωση