ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πόσο κοστίζει η θεραπεία που κρατάει στη ζωή τον Σούμαχερ

Το απίστευτο ποσό

Ένα πέπλο μυστικότητας καλύπτει την κατάσταση της υγείας του Μίκαελ Σούμαχερ μετά το ατύχημα που είχε τον Δεκέμβριο του 2013 κάνοντας σκι στις Γαλλικές Άλπεις, με αποτέλεσμα να υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Από τότε μέχρι σήμερα οι οπαδοί του ιδιαίτερα αγαπητού επτάκις πρωταθλητή της Formula 1, επιζητούν εναγωνίως να μάθουν λεπτομέρειες για την υγεία του, αλλά η οικογένειά του καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να περιφρουρήσει την ιδιωτική του ζωή.

Αυτό, ωστόσο, που θεωρείται βέβαιο είναι ότι ο Schumacher λαμβάνει μια ιδιαίτερα κοστοβόρα ιατρική υποστήριξη, που σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα σε ετήσια βάση υπερβαίνει τα 7 εκατ. ευρώ.

ια να μπορέσει, μάλιστα, η οικογένεια του πρώην πιλότου της F1 να αντέξει αυτό το κόστος, βγάζει ανά καιρούς προς πώληση μεγάλης αξίας αντικείμενα.

Ειδικότερα, προκειμένου να συνεχίσει ο Σούμι να λαμβάνει την ιατρική υποστήριξη που απαιτείται για να κρατηθεί στη ζωή, η σύζυγός του, Corinna, έχει πουλήσει την κατοικία της στη Λίμνη της Γενεύης, μια κατοικία στη Νορβηγία, ένα τζετ, αλλά και μια πολύτιμη συλλογή 8 ρολογιών του Σούμι, η οποία φαίνεται ότι απέφερε στην οικογένεια περίπου 4 εκατ. ευρώ.

Το κόστος για τη θεραπεία του θρύλου της Formula 1 είναι ιλιγγιώδες, αλλά η οικογένειά του κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της προκειμένου να εξασφαλίσει ότι θα συνεχίσει να υπάρχει μια μικρή πόρτα ανοικτή για την ελπίδα.

Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη είδηση έρχεται λίγες μέρες μετά τη δικαίωση της οικογένειάς του στη δικαστική διαμάχη με το γερμανικό περιοδικό Die Aktuelle που στις 15 Απριλίου του 2023 είχε δημοσιεύσε «συνέντευξη» με τον Schumacher, η οποία είχε δημιουργηθεί από την τεχνητή νοημοσύνη.

Θυμίζουμε ότι μετά το ατύχημα του Σουμάχερ, όσοι τον έχουν δει είναι ελάχιστοι. O άνθρωπος που αποφασίζει για το ποιος θα τον επισκεφτεί είναι η σύζυγός του, Corinna, η οποία όπως έχει δηλώσει είναι πολύ σημαντικό για αυτή ο «Σούμι» να συνεχίσει να απολαμβάνει την ιδιωτική του ζωή όσο το δυνατόν περισσότερο.

Πηγή: carandmotor.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Auto: Τελευταία Ενημέρωση