ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πήρε την pole ο Κουαρταραρό στο Άραγκον

Ο Κουαρταραρό στην pole position της Αραγονίας, 1-2 η Yamaha

Ο Φάμπιο Κουαρταραρό, πήρε τρομερή pole position στο Grand Prix του Άραγκον. Ο Γάλλος αναβάτης της Petronas Yamaha είχε εξαιρετικό ρυθμό. Κατάφερε να ακολουθήσει τον Μάβερικ Βινιάλες, ο οποίος είχε για αρκετή ώρα τον καλύτερο χρόνο και λίγο πριν το τέλος, ο Κουαρταραρό βελτίωσε, παίρνοντας εκείνος την pole!

O αναβάτης της εργοστασιακής μοτοσικλέτας, Μάβερικ Βινιάλες έμεινε στη δεύτερη θέση τελικά και τρίτος, είναι ο Καλ Κράτσλοου. Ο Φράνκο Μορμπιντέλι προσπάθησε κι εκείνος να κάνει έναν πολύ καλό γύρο και να διεκδικήσει την pole ή έστω, μια θέση στην πρώτη σειρά εκκίνησης.

Αν το είχε καταφέρει θα έδινε το 1-2-3 στη Yamaha για την αυριανή εκκίνηση. Τελικά όμως οι λάθος γραμμές του στις δύο τελευταίες στροφές της πίστας του κόστισαν και δεν κατάφερε να μπει στην τριάδα, αφήνοντας τον Καλ Κράτσλοου στη θέση του. Έφτασε όμως τέταρτος, ένα ιδιαίτερα καλό αποτέλεσμα. Μίλερ, Μιρ, Νακαγκάμι, Πετρούτσι, Αλέιξ Εσπαργκαρό, Ρινς, Άλεξ Μάρκεθ και Πολ Εσπαργκαρό συμπλήρωσαν την κατάταξη του Q2.

aek365.org

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

Ένα Honda Civic Type R σκέτος πειρασμός

Ένα Honda Civic Type R σκέτος πειρασμός

Η Honda επιδεικνύει τις δυνατότητες του τμήματος εξατομίκευσης και αξεσουάρ Honda Access με ένα πακέτο αισθητικών αναβαθμίσεων ...
 |  AUTO
X