ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πήρε θέση ο Χάμιλτον

Ποιο το μέλλον του στη Mercedes

Η σεζόν στη Formula 1 έχει ξεκινήσει για τα καλά και οι Mercedes, δείχνουν να μην μπορούν να ακολουθήσουν πορεία πρωταθλητισμού. Οι Red Bull κινούνται σε πολύ υψηλό ρυθμό και οι Aston Martin δείχνουν έτοιμες για την υπέρβαση.

Η γερμανική ομάδα αν και έχει βελτιωθεί από την περσινή προβληματική σεζόν, δεν έχει βρει την ταχύτητα που απαιτείται για να διεκδικήσουν νίκες οι Χάμιλτον και Ράσελ.

Όλο αυτό έχει προκαλέσει μια εσωστρέφεια στην Mercedes, με τις φήμες να λένε πως ο Χάμιλτον, ένας… γεννημένος νικητής θα ψάξει αλλού για να βρει ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο. Δημοσιεύματα μάλιστα τον έχουν φέρει κοντά τόσο στην Red Bull όσο και στη Ferrari.

Ο Χάμιλτον όμως φρόντισε να φέρει ηρεμία στο εσωτερικό της ομάδας του, ώστε να δουλέψει αναπόσπαστη για την πολυπόθητη βελτίωση, δηλώνοντας δεμένος με την ομάδα και αποφασισμένος και διψασμένος για ανάκαμψη και επιστροφή στις ψηλές θέσεις του grid και στα podium των νικητών.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο πολυπρωταθλητής Βρετανός στο RacingNews365.com:

«Δεν επικεντρώνομαι σε κάτι τέτοιο. Αγαπώ αυτή την ομάδα και είμαι ευγνώμων σε όλους εκείνους που έχουν βρεθεί πλάι μου σε αυτό το ταξίδι με αυτή την ομάδα. Δεν μπορώ να με φανταστώ κάπου αλλού. Ούτε βλέπω τον εαυτό μου να τα παρατάει. Δεν νιώθω πως είμαι από αυτούς που τα παρατάνε.

Προσπαθώ να έχω υπομονή και να δουλεύω στενά με την ομάδα ώστε να βρεθούμε ξανά εκεί που πρέπει. Μόνο αυτό μπορώ να πω τώρα. Προς το παρών νιώθω λες και δεν μπορώ να πάρω περισσότερα από το μονοθέσιο. Όμως θα συνεχίσω να προσπαθώ».

Πηγή: to10.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Auto: Τελευταία Ενημέρωση