ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παρολίγο τραγωδία στο WRC (vid)

Οπαδοί κατέβηκαν να πλακωθούν στο ξύλο στη μέση της ειδικής διαδρομής

Αν και η ανθρώπινη βλακεία είναι κάτι που δεν έχει όρια, είναι μερικές φορές που απορείς μέχρι που μπορεί να φθάσει. Όπως στην περίπτωση του περιστατικού που καταγράφηκε σε μία ειδική του πρόσφατου ράλι Κροατίας.

Όπως βλέπουμε από το video που αναρτήθηκε στο Facebook, μία ομάδα θεατών μιας ειδικής του αγώνα, αποφάσισαν να πλακωθούν στη μέση του δρόμου λίγα δευτερόλεπτα πριν περάσει το αγωνιστικό αυτοκίνητο.

Στον καυγά εμπλέκονται αρκετοί θεατές μαζί με ανθρώπους της ασφάλειας που προσπαθούν να τους ηρεμήσουν. Όμως τα πνεύματα έχουν οξυνθεί πάρα πολύ, με αποτέλεσμα τουλάχιστον δύο από τους εμπλεκόμενους να βρεθούν στο έδαφος στη μέση της ασφάλτου.

Οι άνθρωποι της ασφάλειας προσπαθούν να τους τραβήξουν επάνω στην άκρη του δρόμου, γιατί το αγωνιστικό Yaris έχει ήδη μπει στην ειδική, και από στιγμή σε στιγμή θα κάνει την εμφάνισή του.

Μάλιστα το σημείο αυτό είναι εξαιρετικά επικίνδυνο, καθώς υπάρχει ένα “χάσιμο” και τα αγωνιστικά σε αυτό το σημείο έρχονται με πολλά χιλιόμετρα και κάνουν μάλιστα και άλμα.

Τελικά οι ψυχραιμότεροι καταφέρνουν να τους πείσουν να ανέβουν και πάλι στο ανάχωμα, ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν εμφανιστεί το Yaris.

Το σκηνικό πάντως είναι σοκαριστικό, καθώς για λίγα δευτερόλεπτα ακόμα θα μπορούσε να εξελιχθεί σε ένα πολύνεκρο δυστύχημα, μοναδικό στα χρονικά των αγώνων ράλι.

Πηγή: newsauto.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

«S#!t happens»

«S#!t happens»

Η αντίδραση του Φερστάπεν μετά το GP Αυστραλίας
 |  AUTO
X