ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Οικογενειακό Αυτοκίνητο της Χρονιάς» το επταθέσιο Dacia Jogger

autokinito.com.cy

autokinito.com.cy

https://autokinito.com.cy/

facebookinstagram

Το Dacia Jogger, μόλις μερικούς μήνες από την επίσημη κυκλοφορία του στην αγορά, άρχισε να μαζεύει βραβεία. Το καινοτόμο επταθέσιο της Dacia κέρδισε την πολυπόθητη διάκριση «Οικογενειακό Αυτοκίνητο της Χρονιάς» στα Auto Express New Car Awards 2022.

To πιο προσιτό 7θέσιο στην αγορά βρίσκεται ήδη στους εκθεσιακούς χώρους του Ομίλου Πηλακούτα. Ένα μοντέλο με το οποίο η εταιρεία φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία C και διατίθεται τόσο με 5θέσιες και 7θέσιες εκδόσεις.

Το μοντέλο εντυπωσίασε την κριτική επιτροπή η οποία εκθείασε τους μεγάλους χώρους, το επίπεδο εξοπλισμού και φυσικά την κορυφαία σχέση αξίας / αγοράς για τον καταναλωτή. Το βραβείο «Οικογενειακό Αυτοκίνητο της Χρονιάς» επιβεβαιώνει την ελκυστικότητα του ολοκαίνουργιου Dacia Jogger σε όσους χρειάζονται τους χώρους ενός MPV και την ευελιξία ενός παραδοσιακού αυτοκινήτου, αλλά θέλουν επίσης ένα στιβαρό, περιπετειώδες όχημα σχεδιασμένο για οικογενειακές εξόδους και εκδρομές με φίλους.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλες τις τιμές και εξοπλισμό όλων των αυτοκινήτων της DACIA

Το μεγάλο μεταξόνιο των 2,9 μέτρων προσφέρει στο Dacia Jogger κορυφαία ευρυχωρία ενώ σε υψηλά επίπεδα βρίσκεται και η άνεση των επτά επιβατών. Σε αυτό συμβάλλει και το ύψος των καθισμάτων σε κάθε σειρά. Είναι τοποθετημένα ψηλότερα κατά 55mm μεταξύ της 1ης και της 2ης σειράς και 25mm μεταξύ της 2ης και της 3ης σειράς ενώ οι σειρές καθισμάτων 2 και 3 προσφέρουν το ίδιο επίπεδο άνεσης όπως και στους μπροστινούς επιβάτες. Άξια αναφοράς και η πρόσβαση στις θέσεις της τρίτης σειράς που μπορεί να φιλοξενήσει άνετα δύο ενήλικες επιβάτες. Αυτό επιτυγχάνεται χάρη στον μηχανισμό αναδίπλωσης των καθισμάτων της δεύτερης σειράς.

Το Dacia JOGGER εξοπλίζεται με τον ολοκαίνουργιο βενζινοκινητήρα 1.0 TCe 110, που συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων. Ο TCe 110 είναι ένας  turbo κινητήρας 1.0 λίτρου, με άμεσο ψεκασμό και απόδοση 110 ίππων ενώ η ροπή φθάνει τα 200Nm στις 2.900σ.α.λ.

Το νέο Dacia Jogger διαθέτει ένα ολοκληρωμένο πακέτο στην ενεργητική ασφάλεια, όπως αρμόζει σε ένα επταθέσιο οικογενειακό αυτοκίνητο. Μερικά από τα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού είναι το Σύστημα Προειδοποίησης Τυφλού Σημείου (Blind Spot Warning), το Ενεργό Φρενάρισμα Έκτακτης Ανάγκης (Emergency Brake Assist), Υποβοήθηση Στάθμευσης (Park Assist), Υποβοήθηση Εκκίνησης σε Ανηφόρα (Hill Start Assist) και πολλά άλλα.

Τέλος, αναφέρουμε ότι το 2023 στη γκάμα θα προστεθεί και μία έκδοση με υβριδικό σύστημα κίνησης.

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

X