ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο νέος πρόεδρος της ΑΕΚ τρέχει σε αγώνες με αυτοκίνητο 650 ίππων (vid)

Δείτε το βίντεο

Συνήθως το όνομα του Μάριου Ηλιόπουλου φιγουράρει στην κορυφή των αγώνων αυτοκινήτου καθώς τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων. Πλέον μονοπωλεί το ενδιαφέρον του αθλητικού ρεπορτάζ καθώς είναι ο νέος Πρόεδρος της ομάδας ποδοσφαίρου της ΑΕΚ. Όσοι τον ξέρουν καλά, γνωρίζουν πως ο ίδιος δεν συμβιβάζεται ποτέ με τη… δεύτερη θέση, καθώς η κορυφή είναι το μόνο που τον ενδιαφέρει.

Ο Μάριος Ηλιόπουλος είναι ο ιδιοκτήτης της Seajets, της εταιρείας που διαθέτει τα περισσότερα ταχύπλοα επιβατικά σκάφη στον κόσμο. Το παλμαρέ του είναι γεμάτο από διακρίσεις, νίκες και τίτλους από αγώνες αυτοκινήτου ενώ αυτό που τον χαρακτηρίζει είναι πως στοχεύει μόνο στην κορυφή και τους αρέσει ο υγιής ανταγωνισμός.

Αυτός είναι και ο λόγος που πάντα έτρεχε και τρέχει στην πιο δύσκολη κατηγορία, με τον μεγαλύτερο ανταγωνισμό ενώ όσοι έχουν προσπαθήσει να βρεθούν απέναντί του, στο τέλος… υποχωρούν.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό του οδηγού αγώνων Λεωνίδα Κύρκου που έχει να κατακτήσει τίτλο από τότε που ξεκίνησε και πάλι ενεργά να συμμετέχει στους αγώνες ο Super Mario, όπως τον αποκαλούν όσοι ασχολούνται με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Ο νέος πρόεδρος της ΑΕΚ, έχει στην κατοχή του μία κορυφαία συλλογή αυτοκινήτων, ενώ στους αγώνες συμμετέχει με το πιο εξελιγμένο αγωνιστικό αυτοκίνητο που υπάρχει στην Ελλάδα.

Ο λόγος για ένα Ford Fiesta Rallycross, που «χτίστηκε» σε διάστημα 2,5 ετών σε συνεργασία με την Ford M-Sport αλλά και κορυφαίους ευρωπαϊκούς οίκους αυτοκινήτου. Πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που ξεκίνησε ο αείμνηστος μηχανικός και αδερφικός του φίλος Μελέτης Καρατεκίδης και ολοκληρώθηκε μετά από χρόνια, μέχρι να εμφανιστεί και να κοσμεί τους ελληνικούς αγώνες.

Με αυτό το αγωνιστικό, η ισχύς του οποίου φτάνει τα 650 άλογα, ο Μάριος Ηλιόπουλος σαρώνει τα βουνά της Ελλάδας και προσφέρει απίστευτο θέαμα στους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Στο παρακάτω video μπορείτε να δείτε το κορυφαίο αγωνιστικό όχημα το οποίο εμφανίστηκε το 2023 στους αγώνες αλλά και τον Μάριο Ηλιόπουλο να μιλά γι’ αυτό.

Πηγή: newsauto.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Auto  |  ΑΕΚ

Auto: Τελευταία Ενημέρωση