ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ο Λεκλέρ θα καλωσόριζε τον Χάμιλτον ως teammate στη Ferrari

Ο Μονεγάσκος σαφώς και θέλει τον Βρετανό δίπλα του

Οι φήμες που θέλουν τον Χάμιλτον να εξετάσει ενδεχόμενα αποχώρησης από τη Mercedes και μετακόμισης στη Ferrari, υπάρχουν ακόμη. Σχεδόν όλοι έχουν δηλώσει κάτι πάνω σε αυτό, από τον ίδιο τον Χάμιλτον, μέχρι τον Τότο Βολφ και τον Ματία Μπινότο. Τώρα, έρχεται η σειρά του Σαρλ Λεκλέρ.

Ο Μονεγάσκος οδηγός της Ferrari, όταν ερωτήθηκε για το αν θα ήταν χαρούμενος στην περίπτωση που ο έξι φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Λιούις Χάμιλτον, πάει στην ομάδα του, είπε: «Φέτος είχα μια μεγάλη ευκαιρία, να είμαι δίπλα στον Σεμπ, που έχει τέσσερα Παγκόσμια Πρωταθλήματα και έμαθα πάρα πολλά πράγματα από εκείνον. Πάντα μαθαίνεις από αυτού του είδους τους πρωταθλητές, οπότε προφανώς και ναι, θα καλωσόριζα τον Χάμιλτον στη Ferrari».

Από την άλλη ο Χάμιλτον, δήλωσε μετά τις φήμες ότι συναντήθηκε με τον Έλκαν: «Φυσικά, όλα όσα γίνονται πίσω από μια κλειστή πόρτα, παραμένουν πάντα ιδιωτικά. Είναι μεταξύ εσένα και εκείνου που κάθεσαι απέναντι. Νομίζω ότι για πολλά χρόνια δεν κάθισα ποτέ να σκεφτώ άλλες επιλογές, απλώς οδηγούσα ευθεία στο μονοπάτι που είχα μπροστά μου.

Για να είμαι ειλικρινής, ακόμη πιστεύω ότι αυτό είναι το μονοπάτι μου και μόνο κάτω από πολύ συγκεκριμένες συνθήκες, θα το άλλαζα. Ξέρω ότι ο Τότο (Βολφ) επίσης κοιτάζει τις δικές του επιλογές, για το δικό του μέλλον και μόνο εκείνος ξέρει ποιο θα είναι το καλύτερο για τον ίδιο και για την οικογένειά του. Οπότε, θα περιμένω να δω τι θα κάνει με αυτό».

Πηγή: gazzetta.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
F1

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

Το νέο SUV PEUGEOT 2008

Το νέο SUV PEUGEOT 2008

Για όλους εκείνους που είναι έτοιμοι να νοιώσουν τη νέα τάση στον κόσμο της αυτοκινητοβιομηχανίας
24sports team
 |  AUTO
X