ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ντοβιτσιόζο: «Καμία ελπίδα για τον τίτλο»

Όποια ελπίδα έκρυβε μέσα του για τον τίτλο του 2020, εξαφανίστηκε

Πρωτάθλημα, ωστόσο με τις σχετικά καλές θέσεις που έπαιρνε και με τις πολλές ανατροπές που έκρυβε η φετινή χρονιά, έφτασε ακόμη και στην πρώτη θέση της βαθμολογικής λίστας. Μεγάλο ρόλο σε αυτό έπαιξε και η απουσία του Μαρκ Μάρκεθ από το φετινό πρωτάθλημα λόγω τραυματισμού, για να λέμε και όλη την αλήθεια. Ωστόσο στην Αραγονία ο Ντόβι δεν τα πήγε καλά με την Ducati του και έχασε όλες του τις ελπίδες.

«Δεν φταίνε τα ελαστικά»

«Στην αρχή η ταχύτητά μου δεν ήταν άσχημη, αλλά το μαλακό παραήταν μαλακό για όλους μας και είχε τεράστια φθορά για όλους. Και όταν είσαι επιθετικός στην οδήγηση και όχι ομαλός, χρησιμοποιείς και περισσότερο ελαστικό. Αυτό έγινε στον αγώνα. Το πίσω ελαστικό είχε καταστραφεί εντελώς. Συν τοις άλλοις είχα και arm pump... όλα όμως είναι απόρροια της κακής παρουσίας μου.

Όλα έχουν να κάνουν με τον τρόπο οδήγησης και την αίσθηση. Όταν αυτή είναι καλή, είσαι γρήγορος και δεν καταστρέφεις ελαστικό. Για εμάς δεν συνέβη αυτό... ίσως με το μεσαίο να ήταν λίγο καλύτερα, αλλά μιλάμε για λεπτομέρειες ενώ η διαφορά μας στο τέλος του αγώνα ήταν μεγάλη. Άρα δεν νομίζω ότι ήταν θέμα επιλογής ελαστικών. Απλά αυτό ήταν το αποτέλεσμα. Δεν έχω την ταχύτητα για να σκέφτομαι τον τίτλο. Νομίζω ότι οι πιθανότητές μας αυτή τη στιγμή είναι σχεδόν μηδενικές, δεν έχουμε ελπίδα» ήταν τα λόγια του Αντρέα Ντοβιτσιόζο.

gazzetta.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

Formula 1 – Οδηγός στοιχήματος

Formula 1 – Οδηγός στοιχήματος

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.com.cy για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες ...
 |  AUTO