ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νικητής σε φοβερό αγώνα στην Ντόχα ο Κουαρταραρό

Ο Φάμπιο Κουαρταραρό θριάμβευσε στον δεύτερο αγώνα της σεζόν για το Moto GP

Σε έναν αγώνα με εντυπωσιακό επίπεδο, καθώς οι 15 πρώτοι οδηγοί είχαν τη μικρότερη διαφορά που έχει καταγραφεί ιστορικά, ο Φάμπιο Κουαρταραρό θριάμβευσε στην Ντόχα χαρίζοντας στην ομάδα του τη δεύτερη νίκη εκεί μετά από εκείνη του Μάβερικ Βινιάλες την περασμένη εβδομάδα.

Ο αναβάτης της Monster Yamaha πρώτευσε αφήνοντας δεύτερο τον Ζοάν Ζαρκό με Pramac Racing, ο οποίος πάντως διατήρησε την πρωτοπορία στο πρωτάθλημα. Μάλιστα είναι η πρώτη φορά που δύο Γάλλοι αναβάτες ανεβαίνουν στο πόντιουμ από το 1954!

Ο Χόρχε Μαρτίν με την δεύτερη Pramac Racing έχασε στο νήμα τη δεύτερη θέση, ωστόσο ο Ισπανός κατόρθωσε να ανέβει στο βάθρο στον μόλις δεύτερο αγώνα της καριέρας του.

Ο Άλεξ Ρινς ήταν τέταρτος με Suzuki και ο Μάβερικς Βινιάλες πέμπτος με την δεύτερη Monster Yamaha.

Επόμενος αγώνας για το MotoGP, το Grand Prix της Πορτογαλίας από την πίστα του Πορτιμάο, το τριήμερο 16-18 Απριλίου.


<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">It&#39;s a <a href="https://twitter.com/YamahaMotoGP?ref_src=twsrc%5Etfw">@YamahaMotoGP</a> double in Doha! <a href="https://twitter.com/FabioQ20?ref_src=twsrc%5Etfw">@FabioQ20</a> follows up <a href="https://twitter.com/mvkoficial12?ref_src=twsrc%5Etfw">@mvkoficial12</a>&#39;s victory with the ride of his life to triumph under the lights! <a href="https://twitter.com/hashtag/DohaGP?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#DohaGP</a>  <a href="https://t.co/lNXs9XUsJ8">pic.twitter.com/lNXs9XUsJ8</a></p>&mdash; MotoGP (@MotoGP) <a href="https://twitter.com/MotoGP/status/1378766735600390144?ref_src=twsrc%5Etfw">April 4, 2021</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Auto: Τελευταία Ενημέρωση