ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νεότερα στοιχεία για τον Μίκαελ Σούμαχερ

Ο Γερμανός επτάκις Παγκόσμιος Πρωταθλητής βιώνει έναν Γολγοθά

Από την πρώτη στιγμή που μεταφέρθηκε στο σπίτι του, τα νέα για την πορεία της υγείας του είναι ελάχιστα (έως και μηδαμινά). Η οικογένεια του Μίκαελ Σούμαχερ δεν θέλει να γίνει αυτός «βορά» στον παγκόσμιο Τύπο και έχει εκφράσει την επιθυμία να μην διαρρέουν πληροφορίες για την κατάστασή του.

Έτσι, κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να τον προστατεύσει αλλά και να διατηρήσει την οικογενειακή γαλήνη της. Ωστόσο, το ενδιαφέρον για τον πρώην πιλότο της Formula 1 παραμένει αμείωτο και οποιαδήποτε αναφορά για την υγεία του είναι παγκόσμιο θέμα. Η οικογένειά του επιτρέπει να τον επισκέπτονται λίγοι φίλοι του μεταξύ των οποίων και ο Ζαν Τοντ, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στην Ferrari και πρώην Πρόεδρος της FIA.

Ο Γάλλος σημαντικός παράγοντας στην ιστορία του παγκόσμιου Motorsport στη διάρκεια των τελευταίων δεκαετιών, έδωσε συνέντευξη στη γαλλική εφημερίδα L’Equipe όπου αναφέρθηκε στον Σούμαχερ.

Ερωτηθείς σχετικά, ο Τοντ απάντησε: «Ο Μίκαελ είναι εδώ, οπότε δεν μου λείπει. Όμως, αυτός ο Μίκαελ απλά δεν είναι αυτός που ήταν. Είναι διαφορετικός και καθοδηγείται υπέροχα από τη γυναίκα και τα παιδιά του που τον προστατεύουν.

»Πλέον, η ζωή του είναι διαφορετική και έχω το προνόμιο να μοιράζομαι μαζί του κάποιες στιγμές. Αυτό είναι το μόνο που πρέπει να πούμε. Δυστυχώς, η Μοίρα τον χτύπησε πριν από δέκα χρόνια. Πλέον, δεν είναι ο Μίκαελ Σούμαχερ που γνωρίζαμε από τη Formula 1».

Πρόσφατα, έγινε γνωστό ότι το γερμανικό δίκτυο ARD έχει ετοιμάσει ένα ντοκιμαντέρ πέντε επεισοδίων το οποίο έχει προγραμματιστεί να προβληθεί στις 28 Δεκεμβρίου (τρέχοντος έτους), δηλαδή την ημέρα που θα συμπληρωθούν δέκα χρόνια από εκείνη στην οποία συνέβη το ατύχημα.

Θυμίζουμε ότι το 2021 η πλατφόρμα «Netflix» είχε προβάλλει ένα δικό της ντοκιμαντέρ το οποίο είχε ως θέμα το ατύχημα του Γερμανού πιλότου της F1. Σε αυτό μίλησαν τόσο η γυναίκα του Κορίννα όσο και ο γιός του Μικ.

Πηγή: newsauto.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

X