ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
27° Λευκωσία,
19 Οκτωβρίου, 2021
sport fm - listen live

Νέα ηλεκτρική Lamborghini μέχρι το 2027

Ένα νέο ηλεκτρικό τετραθέσιο μοντέλο φέρεται να ετοιμάζει η Lamborghini

Η Lamborghini ετοιμάζει και τέταρτο μοντέλο για τη γκάμα της, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για ένα 2+2 coupe που θα βασίζεται στη νέα πλατφόρμα SSP του Ομίλου VW.

Δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες για το μοντέλο, πέραν του ότι ως περιγραφή, «μοιάζει» με το πρωτότυπο Asterion που έχουμε στις φωτογραφίες. Η είδηση για την εξέλιξη του νέου μοντέλου, προκύπτει από την ίδια τη Lamborghini που νωρίτερα φέτος παρουσίασε τον «οδικό χάρτη» Direzione Cor Tauri, βάσει του οποίου όλη η γκάμα της θα είναι ηλεκτρική μέχρι το 2024, ενώ θα έχει ένα ακόμα μοντέλο –αυτό για το οποίο γίνεται ο λόγος- που θα παρουσιαστεί στο διάστημα από το 2025 έως το 2027.

Μέχρι τώρα λοιπόν αυτά που ξέρουμε είναι πως θα πρόκειται για ένα μοντέλο με διάταξη καθισμάτων 2+2 το οποίο θα είναι αμιγώς ηλεκτρικό. Φημολογείται ότι θα βασίζεται στη νέα πλατφόρμα SSP, που θα χρησιμοποιεί τόσο η Audi όσο και η Porsche. Μιλάμε για την αρχιτεκτονική που θα διαδεχτεί τις MQB, MSB, MLB, MEB και PPE του Ομίλου VW, πάνω στην οποία θα παραχθούν περισσότερα από 40 εκατομμύρια οχήματα.

Πηγή: newsauto.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

Έτοιμο για αγώνες το Land Rover Defender

Έτοιμο για αγώνες το Land Rover Defender

Η Bowler Motors είναι μια παγκοσμίου φήμης εταιρεία που εξειδικεύεται στην προετοιμασία αυτοκινήτων για αγώνες εκτός δρόμου ...
autokinito.com.cy
 |  AUTO
Sold Out η Alfa Romeo Giulia GTA

Sold Out η Alfa Romeo Giulia GTA

Ολοκληρώθηκε η διαθεσιμότητα της νέας συλλεκτικής Alfa Romeo Giulia GTA
autokinito.com.cy
 |  AUTO