ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μπινότο: «Δεν θα παρευρεθώ στον αγώνα της Τουρκίας»

«Πρέπει πάντα να ισορροπείς, να χωρίζεις τις δουλειές σου στην πίστα και στο εργοστάσιο»

Η ομάδα της Ferrari αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην έκτη θέση του πρωταθλήματος κατασκευαστών της Formula 1 και οδεύει για το χειρότερο αποτέλεσμα των τελευταίων 30 χρόνων. Τα προβλήματα από την αρχή της χρονιάς ήταν πολλά. Το αυτοκίνητο δεν μπορούσε να γίνει ανταγωνιστικό στα χέρια του Σεμπάστιαν Φέτελ και του Σαρλ Λεκλέρ, με αποτέλεσμα οι αγώνες να πηγαίνουν από το... κακό στο χειρότερο!

Ο Ματία Μπινότο, επικεφαλής της αγωνιστικής ομάδας της Ferrari στη Formula 1 δήλωσε λοιπόν ότι αφού η φετινή σεζόν πήγε σχεδόν στράφι, θα εστιάσουν στην εξέλιξη του νέου τους αυτοκινήτου για να είναι έτοιμοι το 2021 και να διεκδικήσουν καλύτερα αποτελέσματα. Οπότε για να το πετύχει αυτό, θα αφιερώσει πολλές ώρες δουλειάς στο εργοστάσιο και δεν θα βρίσκεται μαζί με την ομάδα σε μερικούς από τους αγώνες που έρχονται.

«Οι αγώνες είναι σημαντικοί αλλά έχουμε δουλειές»

«Πρέπει πάντα να ισορροπείς, να χωρίζεις τις δουλειές σου στην πίστα και στο εργοστάσιο. Το εργοστάσιο είναι πολύ σημαντικό για εμάς, εκεί εξελίσσουμε το αυτοκίνητο και ετοιμαζόμαστε. Δεν θα ακολουθήσω την ομάδα σε όλους τους αγώνες που απομένουν για το 2020. Θα παραλείψω μερικούς από το τελευταίο μέρος της σεζόν, ξεκινώντας από αυτόν της Τουρκίας.

Όταν είσαι υπεύθυνος για μια ολόκληρη ομάδα τα σκέφτεσαι αυτά, οι αγώνες είναι σημαντικοί αλλά η σωστή διαχείριση όλης της ομάδας είναι ακόμη σημαντικότερη, έχουμε πολλές δουλειές. Για την ώρα δοκιμάζουμε το νέο μας κινητήρα στο δυναμόμετρο και είμαστε ευχαριστημένοι τόσο από την απόδοσή του, όσο και από την αξιοπιστία που δείχνει να έχει» είπε ο Ματία Μπινότο. Δεν αποκλείεται να λείψει και από τους τέσσερις αγώνες που μένουν για την ολοκλήρωση της σεζόν, ενώ θα βάλει άλλο, έμπιστο άτομο στο πόστο του για να τον ενημερώνει συνεχώς.

Πηγή: gazzetta.gr

 

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

Με 260 ίππους η νέα Toyota GR Corolla

Με 260 ίππους η νέα Toyota GR Corolla

Η Toyota είναι πανέτοιμη να αντισταθμίσει την λαίλαπα της ηλεκτροδότησης που έχει κυριεύσει την παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία ...
 |  AUTO
X