ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
27° Λευκωσία,
31 Ιουλίου, 2021
sport fm - listen live

Ματαιώθηκε ο αγώνας της Ταϊλάνδης για το MotoGP

Επίσημο.

Η πανδημία και οι περιορισμοί στην Ταϊλάνδη οδήγησαν στη ματαίωση του αγώνα στο Buriram Εδώ και μερικές ημέρες έχει κυκλοφορήσει η πληροφορία ότι ο αγώνας του MotoGP στην πίστα Buriram της Ταϊλάνδης πηγαίνει προς ματαίωση και την Τετάρτη 21/7 ήρθε η επίσημη επιβεβαίωση.

Όπως ανακοινώθηκε από τη FIM και την IRTA, ο αγώνας, που ήταν προγραμματισμένος για το 3ήμερο 15-17 Οκτωβρίου δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά. Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί αν στο κενό που δημιουργήθηκε στο καλεντάρι θα μπει άλλος αγώνας. Οι διοργανωτές του πρωταθλήματος εξετάζουν τις διαθέσιμες λύσεις και αν υπάρξει αντικαταστάτης θα ανακοινωθεί κάποια άλλη στιγμή.

Η ανακοίνωση από FIM, IRTA και Dorna: «Οι FIM, IRTA και Dorna Sports μετά λύπης τους ανακοινώνουν τη ματαίωση του OR Thailand Grand Prix, που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί στο Chang International Circuit από τις 15 έως τις 17 Οκτωβρίου. Παρά τις προσπάθειες όλων των εμπλεκόμενων μερών, η συνεχιζόμενη πανδημία της Covid-19 και οι συνεπαγόμενοι περιορισμοί οδήγησαν στην ματαίωση του αγώνα. Το Πρωτάθλημα FIM MotoGP προσβλέπει να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση μπροστά στο απίστευτα παθιασμένο κοινό του Buriram το 2022,

Προς το παρόν εξετάζεται το ενδεχόμενο ενός αγώνα αντικατάστασης και πιθανές εξελίξεις θα δημοσιευτούν το συντομότερο δυνατό».

Πώς διαμορφώνεται μέχρι στιγμής το πρόγραμμα του MotoGP:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Auto: Τελευταία Ενημέρωση