ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λεκλέρ: «Η συμπεριφορά του μονοθέσιου ήταν πολύ περίεργη»

Εξέφρασε τον προβληματισμό του για το Grand Prix Ισπανίας

Απογοητευμένος από όσα συνέβησαν στις κατατακτήριες δοκιμές εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Σαρλ Λεκλέρ!

Ο οδηγός της Scuderia Ferrari ανέφερε στο Sky Sports, ότι στις αριστερές στροφές το μονοθέσιο ήταν αδύνατο να οδηγηθεί, προσθέτοντας ότι θα εκπλαγεί αν στο Grand Prix Ισπανίας, όπου θα εκκινήσει από τη 19η θέση, δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

«Δεν έχω την απάντηση για την αιτία των προβλημάτων. Αυτό που ξέρω είναι ότι στις αριστερές στροφές το μονοθέσιο ήταν αδύνατο να οδηγηθεί. Στις δεξιές στροφές η αίσθηση ήταν σχεδόν ίδια με αυτή το πρωί. Σίγουρα κάποιο πρόβλημα υπάρχει που πρέπει να αναλύσουμε και να κατανοήσουμε. Διότι απέχει πολύ από αυτό που περίμενα», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Στην αρχή νόμιζα ότι η συμπεριφορά του πίσω μέρους του μονοθεσίου είχε να κάνει με το πρώτο σετ ελαστικών. Όμως και με το δεύτερο σετ, η αίσθηση ήταν ακριβώς η ίδια. Δεν είχα καθόλου πρόσφυση από τους πίσω τροχούς στις αριστερές στροφές. Θα ελέγξουμε σχολαστικά το μονοθέσιο και θα εκπλαγώ αν δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Η συμπεριφορά του μονοθεσίου ήταν πολύ περίεργη. Την Παρασκευή και το πρωί του Σαββάτου η αίσθηση από το μονοθέσιο ήταν μια χαρά», ήταν τα λόγια του Λεκλέρ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Auto: Τελευταία Ενημέρωση