ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λεκλέρ: «Η ελεύθερη πτώση που έκανα δεν άρεσε στη Ferrari»

Παραδέχεται, επίσης, ότι θα ήθελε να οδηγήσει μια μοτοσικλέτα του MotoGP

Ένας οδηγός της Formula 1 ζει σε κάθε αγώνα, τη ζωή του στα άκρα. Αυτή την περίοδο οι εκρήξεις αδρεναλίνης των πιλότων είναι περιορισμένες, οπότε ο Σαρλ Λεκλέρ σκέφτηκε να κάνει μια ελεύθερη πτώση για να πάρει... τη δόση του! Παραδέχεται, επίσης, ότι θα ήθελε να οδηγήσει μια μοτοσικλέτα του MotoGP αλλά αμφιβάλλει για τη συμφωνία της ομάδας του, καθώς σε τέτοια ζητήματα είναι πολύ επιφυλακτικοί, ώστε να μην τραυματιστεί κάποιος από τους οδηγούς τους.

«Θα ήθελα να οδηγήσω μοτοσικλέτα του MotoGP. Δεν είμαι σίγουρος όμως ότι θα το ήθελε και η Ferrari. Πρέπει να ρωτήσω. Αμφιβάλλω όμως για τη συμφωνία τους και είναι κρίμα, καθώς μου αρέσουν πάρα πολύ οι μοτοσικλέτες. Όταν έκανα ελεύθερη πτώση στο Ντουμπάι, η Ferrari ενοχλήθηκε. Το έκανα όμως. Δεν ενημέρωσα κανέναν, σκέφτηκα ότι αν γίνει στραβή, δεν θα είμαι εδώ για να απολογηθώ σε κάποιον. Αν δεν γινόταν, όλα θα ήταν καλά. Έτσι κι έγινε. Δεν θα το έκανα ξανά. Ίσως να έπρεπε να ζητήσω άδεια, όμως ήταν μια καταπληκτική εμπειρία που τη ζεις μόνο μια φορά» είπε ο Μονεγάσκος οδηγός.

Θα έτρεχε σε άλλη κατηγορία εκτός της F1; 

«Είμαι πωρωμένος με την F1. Θα ήθελα στο χειμερινό διάλειμμα να είχαμε κι άλλους αγώνες, ώστε να τρέχαμε και να μη σταματούσαμε. Εκτός αυτής όμως, μου αρέσει πάρα πολύ και το ράλι. Θα ήθελα να το δοκιμάσω, μου φαίνεται συναρπαστικό. Είναι αλλιώς από την F1». Πολλοί άλλοι οδηγοί πάντως, όταν δεν έχουν υποχρεώσεις με τις ομάδες τους για την κορωνίδα των μηχανοκίνητων σπορ, δοκιμάζουν πολλές άλλες κατηγορίες. Οι αγώνες αντοχής όπως τα 500 μίλια της Ντεϊτόνα, είναι ανάμεσα στις κορυφαίες επιλογές τους, για να δοκιμάσουν τα όριά τους και τις ικανότητές τους κάτω από συνθήκες πολύ μεγάλης πίεσης.

Πηγή: gazzetta.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
F1

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

H Zenvo TSR-S εν δράσει (vid)

H Zenvo TSR-S εν δράσει (vid)

Η εταιρεία από τη Δανία έδωσε σε μερικούς τυχερούς την ευκαιρία να βιώσουν την εμπειρία οδήγησης της TSR-S
 |  AUTO
Το Ford Bronco και σε έκδοση ST

Το Ford Bronco και σε έκδοση ST

Η παρουσίασή του αναμενόταν μέσα στο Μάρτιο όμως οι δραματικές παγκόσμιες εξελίξεις φαίνεται πως ανάγκασαν στην αναβολή ...
 |  AUTO
<